A čo dubajskí strážcovia mravov?! Britská celebritka tasí v plavkách bujný dekolt

V rodnej Británii ju poznajú vďaka šteklivým záberom, ale aj účinkovaní v populárnej reality-šou. Aj preto sa možno modelka a televízna hviezdička Chloe Goodman ocitla v centre pozornosti reportérov v Dubaji.

25.11.2020 00:00
debata (2)
Modelka a celebritná hviezdička Chloe Goodman... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Modelka a celebritná hviezdička Chloe Goodman počas svojej dovolenky v Dubaji. Modelka a celebritná hviezdička Chloe Goodman počas svojej dovolenky v Dubaji.

Arabská krajina je momentálne jednou z oáz pokoja a dovolenkárov v aktuálnych pandemických časoch a za relaxom sa rozhodla do nej odletieť aj tridsaťročná britská modelka. Goodmanovú v minulosti preslávila „strana číslo 3“, teda lepšie povedané, šteklivé a často polobonažené zábery v britských novinách, ktoré sa aj po rokoch ešte zubami-nechtami držia zverejňovania sexy modeliek na tretej strane denného vydania novín.

Vo Veľkej Británii sa práve z týchto modeliek dokázali stať populárne celebrity a Goodmanovú to priviedlo až do televíznej šou Celebrity Big Brother, v ktorej sa objavila ako jedna z účinkujúcich. Ako neskôr uviedla, bol to pre ňu pozoruhodný zážitok a kedykoľvek by si ho zopakovala.

V Dubaji, kde sa objavila počas minulého víkendu, však namiesto zábermi zo skrytej kamery v uzavretom dome pútala pozornosť svojím plážovým vzhľadom. Modelka si obliekla jednodielne plavky, ktoré na prvý pohľad mohli pôsobiť celkom decentne. Ale stačilo zamerať zrak smerom na dekolt a bolo jasné, že o decentný model veru nejde.

Goodmanovej bujný dekolt „z 3. strany“ sa dočkal patričnej pozornosti a my len dodávame, že to asi nie je prekvapujúce…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #plavky #Dubaj #Chloe Goodman

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...