Jednu nosí na rukách, druhá ju fotí! Táto mama je snáď najsexi žena pláže...

Len pred pár dňami sa objavila v médiách zábery z brazílskej pláže, ktoré zachytávajú idylku manželského páriku Tina Kunakey a Vincent Cassel. Známa dvojica si však horúce dni v Brazílii užíva opakovane.

26.11.2020 00:00
debata (2)
Brazílska modelka Tina Kunakey na pláži v... Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Brazílska modelka Tina Kunakey na pláži v Brazílii s dcérkou Amazonie na rukách. Brazílska modelka Tina Kunakey na pláži v Brazílii s dcérkou Amazonie na rukách.

Len o deň neskôr sa paparazzom znovu podarilo získať nové momentky 23-ročnej krásky, ktorá patrí momentálne medzi najlepšie platené modelky Francúzska. A nielen to. Asi aj medzi tie najpríťažlivejšie. Jednodielne plavky bielej farby, v ktorých sa na Copacabane objavila Kunakey pred príchodom uplynulého víkendu, vymenila tentoraz za sporý dvojdielny model bikín. A odhalila tak ešte viac svoje ukážkové telo.

Francúzska rodáčka, ktorej však v žilách koluje čiastočne francúzska, talianska, španielska a tiež africká (Togo) krv po predkoch, sa aj tentoraz predvádzala v niekoľkých „úlohách“. Objektívy ju zachytili ako starostlivú mamu, ktorá na rukách nosila svoju dcérku Amazonie. Dievčatko priviedla na svet pred necelými dvoma rokmi a otcom je, samozrejme, jej manžel Cassel.

zväčšiť Brazílska modelka Tina Kunakey na pláži v... Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
571017371 Brazílska modelka Tina Kunakey na pláži v Brazílii pózuje nevlastnej dcére, ktorú má jej manžel Vincent Cassell z prvého manželstva s Monicou Bellucciovou.

Spoločnosť spokojnej rodinke na pláži však robila aj Casselova staršia dcéra, pre modelku nevlastná Léonie. Mladá tínedžerka pochádza z manželstva francúzskeho herca a jeho bývalej polovičky, herečky Monicy Bellucciovej. Tak, ako má zjavne Léonie dobrý vzťah s otcom, našla si cestu aj k mladučkej macoche. Reportéri ich zachytili v družnom rozhovore, ale tiež vo chvíľach, keď dievča robilo fotografie na mobil svojej sexy nevlastnej mamy.

Týýmito zábermi Tina Kunakey nešetrí, keď príde na spravovanie a prispievanie na sociálnu sieť. Jej instagramový profil sleduje vyše milióna sledovateľov a aj to robí z modelky jednu z rešpektovaných influenceriek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Vincent Cassel #Tina Kunakey

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...