Kam ešte môže zájsť? Jennifer Lopez pózuje celkom nahá, forma vyrazí dych

Len pár dní dozadu obdivoval svet americkú speváčku Jennifer Lopezovú na vyhlásení hudobných cien American Music Awards, kde predviedla sexy vystúpenie, ale tiež svoje nestarnúce príťažlivé telo. A už je to tu znova!

26.11.2020 14:00
debata (10)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Latino diva uvádza nový singel pod názvom In the morning a v noci zo stredy na štvrtok zverejnila k nemu fotografiu, ktorá má byť obalom singla a sprievodnou vizuálnou stránkou novinky. Pózuje na nej celkom nahá.

Samozrejme, záber fotografov Merta Alasa a Marcusa Piggotta je zachytený tak, aby všetky intímne partie zostali skryté. Napriek tomu však póza v Evinom rúchu pôsobí provokujúco a Lopez na nej odhaľuje obliny svojho poprsia aj príťažlivý a pomerne slávny zadoček.

Témou sa opäť stáva aj skutočný vek tejto dámy, keďže v júli tohto roka oslávila diva 51. narodeniny. Takéto číslo sa javí priam neuveriteľne a v prípade aktu sa nedá vyhovárať len na retuš (hoci nepochybne tam nejaká je). Jennifer Lopez sa totiž skutočne udržiava v ukážkovej forme.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez prišla v... Foto: ABC / Shutterstock Editorial / Profimedia
Speváčka a herečka Jennifer Lopez prišla v kreácii Balmain. Speváčka a herečka Jennifer Lopez prišla v kreácii Balmain.

Singel In the morning bude oficiálne zverejnený už tento piatok a niet pochýb, že latino hviezda priláka aj novým záberom množstvo poslucháčov. Nepochybne sa dočkáme aj poriadne šteklivého videoklipu.

Mimochodom, podobný nedávno zverejnila aj slovenská speváčka Dara Rolins, ktorá tiež vo svojom veku 47 rokov (o pár dní už 48!) fascinuje svojou disciplínou a fyzickými prednosťami. Viac si prečítajte tu.

Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace.
Raper Nelly na American Music Awards 2020.
+20Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Jennifer Lopez #Instagram #singel #forma

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...