Hviezda Euphorie vystavila bujný dekolt na Havaji. Ku komu sa to vlastne túlila?

Počas účinkovania v seriáli Euphoria jej tvorcovia zverili rolu bujnými vnadami obdarenej školskej krásky, ktorá je pre väčšinu spolužiakov povinným "úlovkom" a jeden za druhým jej lámu srdce, keď si uvedomí, že ju chceli len do postele. Zdá sa, že v skutočnom živote má Sydney Sweeney viac šťastia.

27.11.2020 00:00
debata (1)
Herečka Sydney Sweeney na zábere z Havaja, kde... Foto: Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Sydney Sweeney na zábere z Havaja, kde nakrúca nový seriál a vo voľných chvíľach si užíva s partnerom. Herečka Sydney Sweeney na zábere z Havaja, kde nakrúca nový seriál a vo voľných chvíľach si užíva s partnerom.

Dvadsaťtriročná americká kráska sa pred pár dňami objavila na havajskej pláži, kde ju zachytili objektívy paparazzov v spoločnosti urasteného svalovca. Prvé momentky nedokázali odkryť identitu urasteného svalovca, ktorý sprevádzal príťažlivú plavovlásku. Neskôr sa však ukázalo, že by malo ísť o Jonathana Davina, syna známej rodiny podnikajúcej v gastronomickom biznise v Chicagu, s ktorým sa už herečka objavovala na verejnosti v minulosti

Sweeneyovú prvýkrát s Davinom spájali ešte v roku 2018, neskôr sa dvojica na čas prestala stretávať. Teraz sú však podľa zdrojov z ich okolia opäť spolu a pár dní na Havaji využili na to, aby si mohli užiť jeden druhého.

Herečka Sydney Sweeney v kreácii Paolo Sebastian. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Sydney Sweeney v kreácii Paolo Sebastian. Herečka Sydney Sweeney v kreácii Paolo Sebastian.

Sexy herečka, ktorej príťažlivé krivky sú na pláži neprehliadnuteľné, nakrúca na jednom z havajských ostrovov nový projekt – seriál Biely lotos, ktorý vzniká pod záštitou televíznej stanice HBO. Pre HBO bol nakrútený aj úspešný seriál Euphoria, ktorý sa dočkal diváckej odozvy, ale aj priaznivej reakcie kritikov.

Jednotliví hrdinovia seriálu z prostredia amerických tínedžerov, študentov strednej školy, ktorí sa potýkajú s problémami drog, násilia, kyberšikanou, tlakom ambícií rodičov, ale aj vlastnými vzťahmi, sú dnes populárne celebrity.

Platí to nielen pre Sweeneyovú, ale tiež napríklad pre Jacoba Elordiho (inak partnera topmodelky Kaii Gerberovej) či herečky Barbie Fereiru a Hunter Schaeferovú. Najväčšou star je potom hlavná hrdinka Zendaya, ktorá však bola populárna už pred nakrúcaním projektu. Za rolu v Euphorii nedávno získala tento rok aj cenu EMMY.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Havaj #Sydney Sweeney

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...