Ako z katalógu! Dcéra Rinny a Hamlina v Mexiku ukazuje sexy telo aj svojho svalovca

Jedna z dcér púta pozornosť románikom so známym plejbojom. Druhá je zase objektom paparazzov na pláži v spoločnosti urasteného priateľa. Dcéry Hamlinové skrátka vedia, ako zaujať (bulvár)...

29.11.2020 06:39
debata
Celebritná dcéra známeho páru Delilah Belle... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Celebritná dcéra známeho páru Delilah Belle Hamlin a jej partner Eyal Booker vyzerajú ako ukážkový plážový párik. Celebritná dcéra známeho páru Delilah Belle Hamlin a jej partner Eyal Booker vyzerajú ako ukážkový plážový párik.

Dvadsaťdvaročná Delilah Belle Hamlin je dcérou známeho herca Harryho Hamlina a herečky aj reality-šou hviezdy Lisy Rinny. Už niekoľko rokov sa objavuje v spoločnosti slávnych rodičov na spoločenských podujatiach, takže bolo len otázkou času, kedy sa stane vyhľadávanou celebritou ona sama.

Stalo sa. A záujem nepochybne vzrástol aj po tom, čo sa Delilah začala objavovať v spoločnosti nového priateľa Eyala Bookera.

Urastený fešák so svalnatou formou je bývalý účastník reality-šou Love Island a má o tri roky viac ako pôvabná Delilah. Na mediálny záujem je zvyknutý aj on, koniekoncov, účastníci Love Island možno práve pre pozornosť a slávu pristupujú aj na účinkovanie v tejto populárnej „vzťahovej“ relácii.

Herečka Lisa Rinna (v strede) a jej dcéry... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Lisa Rinna (v strede) a jej dcéry Delilah Belle Hamlin (vľavo) a Amelia Gray Hamlin. Herečka Lisa Rinna (v strede) a jej dcéry Delilah Belle Hamlin (vľavo) a Amelia Gray Hamlin.

Dvojica sa už niekoľko dní nachádza v mexickom Tulume, ktorého rezorty, zdá sa, pandémia koronavírusu nezasiahla. Pravidelne sa v nich objavujú aj mnohé ďalšie celebrity. Delilah zaujala paparazzov viackrát po sebe, naposledy v dvojdielnych zelených plavkách Pretty Little Things, ktoré len zvýraznili jej príťažlivú postavu.

Americké médiá sa posledné dni sústreďujú tiež na sledovanie mladšej sestry pôvabnej Delilah, Amelie Hamlinovej. Tá sa totiž začala objavovať v spoločnosti Scotta Disicka, ktorého pre zmenu preslávilo manželstvo s Kourtney Kardashianovou aj účinkovanie v jej reality-šou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #partner #paparazzi #sexy #Delilah Hamlin

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...