Schovala by do vrecka aj Bond-girls?! Sweeney na Havaji ukázala božské krivky

Minulý týždeň v spoločnosti milenca, počas víkendu si však plážový deň vo vlažných vlnách havajského pobrežia užívala v spoločnosti kolegýň. Jedno však zostalo rovnaké, magnetizovala všetkých okolo.

01.12.2020 00:00
debata (5)
Herečka Sydney Sweeney počas prestávky v... Foto: Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
572331278 Herečka Sydney Sweeney počas prestávky v nakrúcaní na Havaji.

Herečka Sydney Sweeney, ktorú diváci poznajú najmä zo seriálu Euphoria, sa už niekoľko týždňov nachádza na exotickom ostrove, kde nakrúca nový projekt. Prestávky v prácach na ňom využíva asi tak, ako by to robil každý. Vychutnávaním si slnečného počasia a mora.

V jej prípade tiež potom platí, že spokojní sú aj paparazzovia, ktorí na hviezdy striehnu na Havaji. Sweeney je totiž rozhodne príťažlivá dáma, ktorej fotografie sa predávajú ako horúce rožky.

Dvadsaťtriročná herečka sa aj počas víkendu predviedla v dvojdielnych oranžových bikinách a predviedla tak svetu svoje ukážkové krivky. V debatách na internete a sociálnych sieťach sa tiež objavili komentáre, ktoré ju porovnávali so slávnymi filmovými ikonami.

Oranžové plavky a príťažlivé telo totiž v minulosti predviedla herečka Halle Berry v jednej zo známych bondoviek a ešte pred ňou to bola slávna Ursula Andress, ktorej scéna príchodu z mora v bikinách patrí medzi kultové momenty kinematografie.

V prípade mladej hviezdy, ktorú príroda obdarovala prirodzenými kyprými proporciami, sa síce asi nedočkáme úlohy Bond-girl (hoci ktovie?!), jedno je však isté – momentky z Havaja stoja za pozretie. Čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #Havaj #Sydney Sweeney

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...