Pandémia, zima, mráz? Verešová ich vymenila za Dubaj. Ako inak, vytasila krivky!

Slovensko aj susedné Česko v uplynulých dňoch zasiahol nástup studeného počasia, mrázu a sneženia. Slovenská rodáčka a jedna z najznámejších kráľovien krásy v histórii súťaže Miss Slovensko Andrea Verešová pred nimi unikla.

04.12.2020 00:00
debata (10)

Dáma, ktorá tento rok oslávila okrúhle štyridsiate narodeniny, si odletela do slnečného Dubaja, kde je momentálne príjemne horúco a napriek pandemickej situácii vo svete je to aj jedna z destinácií, kde sa turistický život nezastavil. Verešová sa ubytovala vo svojom obľúbenom hoteli a tiež si užívala atrakcie miesta, ktoré patria medzi obľúbené u návštevníkov luxusných rezortov.

Samozrejme, návšteva dovolenkovej destinácie sa v prípade Andrey Verešovej nezaobišla bez šteklivých a sexi záberov z pláže. Na jej profile na Instagrame sa objavili momentky, na ktorých pózuje v bikinách a predvádza svoje vyšportované a udržiavané telo aj silikónmi vylepšený dekolt.

„Som vďačná. Ďakujem za to, že ste mi umožnili cítiť sa slobodne a plná lásky,“ napísala Verešová k záberu, na ktorom pózuje len v miniatúrnych bikinách a s osviežujúcim koktejlom v rukách.

Na ďalšom si vystačila len so záberom, bez slov. Fotografia, ktorá ju zachytáva hľadiac na západ slnka, určite nadchne nejedného obdivovateľa jej ženských kriviek.

10 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Dubaj #Andrea Verešová #sexy

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...