Neposedné plavky (takmer) odhalili sexy brunetku! V Miami si užíva s kolegom

Očividne patrí medzi dámy, ktoré dokážu mužom motať hlavy. A nie je ani divu, stačí sa na ňu pozrieť. Chantel Jeffries pútala pozornosť aj počas uplynulého víkendu na pláži v Miami.

08.12.2020 00:00
debata (2)
Chantel Jeffries na pláži v Miami musela... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Chantel Jeffries na pláži v Miami musela bojovať s neposlušnými miniatúrnymi plavkami. Chantel Jeffries na pláži v Miami musela bojovať s neposlušnými miniatúrnymi plavkami.

Rodáčka z Kalifornie, ktorá sa živí ako modelka, dídžejka a patrí aj medzi vyhľadávané internetové celebrity, si užívala slnečné počasie miamského pobrežia. Paparazzovia zase v jej prípade dostali možnosť zachytiť príťažlivú drobnú brunetku vo zvodných bikinách.

Jeffries si na seba obliekla pestrý model s vysoko vykrojenými nohavičkami a podprsenkovým pruhom bez ramienok. Práve s ním musela neskôr vo vode „zápasiť“, aby ho udržala na svojom mieste a nezostala na pobreží hore bez. Ktohovie však, či by to 28-ročnej Jeffriesovej vôbec prekážalo.

Chantel Jeffries a jej partner Drew Taggart na... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Chantel Jeffries a jej partner Drew Taggart na pláži v Miami. Chantel Jeffries a jej partner Drew Taggart na pláži v Miami.

Dídžejku, ktorú v minulosti spájali s Justinom Bieberom, zjavne priťahujú muži z brandže. A dokonca tej celkom vlastnej. Iba pred pár mesiacmi ju objektívy zachytili v spoločnosti kolegu – dídžeja Dipla. Táto „láska“ však dlho nevydržala a úspešného producenta a dídžeja vystriedal ďalší – Drew Taggart z formácie The Chainsmokers.

Práve Taggart robil spoločnosť príťažlivej Chantel počas víkendu v Miami. Dvojica sa stretáva niekoľko mesiacov a vyzerá to medzi nimi priam idylicky. Najmä v spoločnosti kamarátov pod slnečníkmi pôsobili šťastne a spokojne.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bikiny #Miami #Chantel Jeffries #Drew Taggart

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...