Spravili z nej hotového chalana! A potom... vyzliekla sa donaha a vyzerá božsky

Hoci pred pár mesiacmi sa ešte rátalo s tým, že bude hviezdou v kinách po boku Jamesa Bonda, pandémia urobila ďalší škrt cez rozpočet. Napriek tomu, že nová bondovka zamieri do kín až budúci rok, francúzsky Vogue oslavuje jeho hrdinku.

10.12.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue Paris (@vogueparis)

Herečka Lea Seydoux patrí medzi najzaujímavejšie herecké zjavy svojej generácie. Popri práci v domácej kinematografii sa zaradila medzi vyhľadávané herečky aj na medzinárodnej scéne a práve rola osudovej ženy agenta 007 patrí medzi tie, ktoré jej privolali celosvetovú popularitu.

Francúzsky módnik si 35-ročnú herečku vybral za hviezdu svojho decembrového vydania. Príťažlivá blondínka sa dočkala nie jednej, ale hneď troch rozličných titulných strán, ktoré budú dostupné pre čitateľov a predplatiteľov. Pozornosť vyvolala najmä jedna z nich – tá, na ktorej Lea pózuje celkom nahá a trošičku pripomína šteklivé zábery so slávnou Marilyn Monroe.

Vogue sa však snažil poukázať aj na schopnosť premeny hrdinky filmov ako Grandhotel Budapešť či Život Adele a tak ju na ďalšej titulnej strane zobrazuje ako rafinovanú krásku z 80-tych rokov a na ďalšej zase vo veľmi chlapčenskom pouličnom imidži so šiltovkou, v prúžkovanom tričku a v kapucni.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue Paris (@vogueparis)

„Legendárna Lea Seydoux pózuje na troch titulkách, každej celkom inej, aby ukázala svoje výnimočné chameleónske schopnosti,“ napísal magazín na svojom Instagrame. Čitateľov tiež pozval spoznať herečku z jej spomienok, ktoré sa objavujú v rozhovore a ktoré sa vracajú k jej hereckým začiatkom, ale tiež do vlastného detstva.

Na francúzsku krásku po boku Jamesa Bonda si však diváci budú musieť ešte pár mesiacov počkať. Po príbehu s názvom Skyfall sa Lea Seydoux a Daniel Craig vrátiav novinke s názvom No Time To Die pravdepodobne v apríli budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Vogue #titulka #Lea Seydoux

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...