Plavky dolu, obsah výstrihu von! Môžu za to vlny či skôr snaha zaujať?

Na opačnej strane pologule to vyzerá akoby ani žiadna pandémia neexistovala. Austrálske pláže sú plné a tiež prinášajú uspokojenie tamojším paparazzom. Celebrít a hviezdičiek sa nájde na nich dosť.

13.12.2020 00:00
debata (2)
zväčšiť Hviezdička z reality-šou Abbie Chatfield a jej... Foto: GUGR, BANJ / Backgrid Australia / Profimedia
Hviezdička z reality-šou Abbie Chatfield a jej relatívne nový partner Danny Clayton. Hviezdička z reality-šou Abbie Chatfield a jej relatívne nový partner Danny Clayton.

Zaradila sa k nim nedávno aj Abbie Chatfield, hrdinka populárnej televíznej reality-šou Bachelor, ktorá má rozličné národnostné verzie po celom svete. Hoci v programe nakoniec srdce vybraného a lásky chtivého muža nezískala, po jej boku sa objavuje iba pár dní iný muž, austrálsky rozhlasový a televízny moderátor Danny Clayton.

Zamilovanú dvojicu zachytili objektívy paparazzov na vychýrenej pláži Bondi aj pred pár dňami. A čo čert nechcel, podarilo sa im zhotoviť aj pikantnejšie momentky. Chatfield sa stala totiž obeťou rozbúrených vĺn a v momente, keď sa s partnerom vracali na pobrežie, musela čeliť neposlušným plavkám.

Voda odhalila bujné proporcie tejto televíznej hviezdičky a určite pritiahla pohľad nejedného návštevníka pláže. Na internete, kde sa, samozrejme, fotografie takmer okamžite objavili, sa však ozvali aj kritické hlasy. Niektorí užívatelia si totiž myslia, že hrdinka z programu Bachelor urobí všetko preto, aby na seba pritiahla pozornosť a v tomto prípade tiež, aby zaujala nového milenca.

My sa do austrálskeho šoubiznisu až tak nevyznáme, takže si to netrúfame hodnotiť. V tomto prípade sa však zdá, že ďakovať môžeme naozaj najmä matke prírode… Či už z Chatfieldovej odhalenie alebo fyzickú výbavu…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Austrália #reality-šou #paparazzovia

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...