Rolins oslávila 48 so žirafami, zebrami a v bikinách! A dokazuje, že vek je len číslo

Je decembrové dieťa a tento rok oslávila už 48. narodeniny. Slovenská speváčka Dara Rolins, na ktorej vek rozhodne nevidieť, si ich užila v exotike.

11.12.2020 13:00
debata (9)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Spoločne s vybranými priateľmi sa plavovláska, ktorú svet poznal kedysi ešte ako detskú hviezdu Darinku Rolincovú, vybrala do exotického Zanzibaru. Sviečky na narodeninovej torte už sfúkla v luxusnom hotelovom rezorte s bungalovmi a za príjemného teplého počasia.

„Rozhodli sme sa takmer zo dňa na deň a ja som oslávila nezabudnuteľné narodky na safari,“ napísala Rolins k záberu, na ktorom s úsmevom pripíja pohárom so šampanským.

Ďalšie fotografie (pozn.: pozrite si ich kliknutím na šípku v hornom obrázku vpravo) naznačujú, že po boku známej hudobnej hviezdy, ktorá sa narodila 7. decembra v Bratislave, nechýba jej dcéra Laura. A tiež žirafy, zebry a hriešne krásny západ slnka.

Aby nezostali škodní ani Rolinsovej fanúšikovia, speváčka tiež pridala neskôr pár záberov zo svojho plážového oddychu. Tam sa ku slovu znovu dostáva fakt, že vo svojom veku vyzerá naozaj úžasne.

V dvojdielnych čiernych bikinách značky DSquared2 predviedla čerstvá oslávenkyňa bezchybnú figúru. Keď to takto pôjde ďalej, určite v podobnej forme oslávi aj blížiacu sa päťdesiatku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #narodeniny #Instagram #Dara Rolins

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...