Moderátorka zo Superstar nahá v kúpeľni! Aha, pochválila sa bruškom na Instagrame

Šiesty mesiac tehotenstva prežíva momentálne česká moderátorka Zorka Hejdová, ktorú si možno pamätajú aj slovenskí diváci jednej zo sérií šou Superstar (moderovala v roku 2013 s Romanom Juraškom). Neuveríte, o aký moment sa podelila.

14.12.2020 14:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Tridsaťročná plavovláska zverejnila na svojej sociálnej sieti momentku priamo z kúpeľne, kde pózuje celkom nahá pred zrkadlom. Chcela sa takto pochváliť svojím požehnaným stavom, pričom fotku doplnila len stručnou číslicou 6 – teda údajom o mesiaci jej tehotenstva.

O tom, že je jedna z populárnych tvárí českých obrazoviek v požehnanom stave, informovala verejnosť a svojich fanúšikov Hejdová len v prvej polovici októbra tohto roka. Spoločne s manželom Miroslavom Hejdom sa už údajne nevedia dočkať, keď do ich rodiny zavíta nový člen.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Míra Hejda (@mirahejda)

Hejdovú však údajne prekvapilo, aké reakcie vyvolalo jej tehotenstvo práve na sociálnych sieťach. Už dávnejšie priznala, že je šokovaná tým, čo iné ženy vedia napísať budúcim mamičkám práve na internete. Ju vraj najviac šokovalo, keď si raz rozklikla profil jednej z užívateliek, ktorá jej na Instagrame zanechala nepekný odkaz.

„Raz mi nejaká žena napísala pod fotku taký vulgárny komentár plný najhorších nadávok, že nechcem žiadnu ani opakovať. A keď som otvorila profil, bola to normálne vyzerajúca matka dvoch detí. Vtedy som si začala klásť otázku, či je v tomto zmysle svet v poriadku,“ citoval Hejdovú portál Super.cz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #tehotenstvo #Instagram #Zora Hejdová

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...