Poláková z Telerána pri bohatom vianočnom stromčeku: Ale do očí udrie aj ten dekolt!

Obľúbená tvár z markízackeho Telerána sa už tiež zaradila k celebritám, ktoré neotáľali s vianočnou výzdobou. Na tretiu adventnú nedeľu sa vianočným stromčekom pochválila aj Adriana Poláková.

15.12.2020 00:00
debata

Známa moderátorka a cukrárka, ktorej recepty s obľubou skúša mnoho Sloveniek aj Slovákov, sa podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame o momentku zo súkromia. Zapózovala si pri bohato vyzdobenenom vianočnom stromčeku. Dôvod bol pravdepodobne aj trošku influencersko-reklamný. Poláková totiž pozývala svojich fanúšikov pozrieť si jej tipy na vianočné darčeky.

Niektorých možno zlákala, iní nepochybne obdivovali aj výzor 44-ročnej moderátorky. Poláková síce zvolila len domáci outfit, pohodlné bavlnené nohavice a top na tenkých ramienkach, skutočne neprehliadnuteľný však bol aj jej príťažlivý a bujný obsah dekoltu.

Moderátorka Adriana Poláková na archívnom zábere. Foto: Peter Zakovic
Moderátorka Adriana Poláková bola opäť neprehliadnuteľná. Moderátorka Adriana Poláková na archívnom zábere.

Známa tvár z obrazoviek patrí medzi dámy, ktoré si s príťažlivým výstrihom pomohli aj so skalpelom plastického chirurga. Nedeje sa tak často, že by sa ženskými krivkami vyslovene chválila, možno o to viac jedna z posledných fotiek na Instagrame tak zaujala.

Každopádne, vyberte si sami, čo obdivujete viac. Vianočný stromček je podľa nášho názoru tiež pekný. A tipy na výzdobu toho vášho nájdete aj tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #dekolt #Vianoce #krivky #Adriana Poláková

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...