Maskuje sa rúškom, ale jedna vec ju prezradí! Stavme sa, že uhádnete, aká...

Aj televízna a internetová celebrita Kim Kardashian sa zaradila do zoznamu známych osobností, ktoré poctivo vyrážajú do ulíc s ochranným rúškom na tvári a propagujú ochranu pred koronavírusom.

16.12.2020 10:00
debata (2)
Kim Kardashian na zábere z Malibu, kde bola... Foto: JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
575708259 Kim Kardashian na zábere z Malibu, kde bola ľahko rozpoznateľná vďaka svojim krivkám.

Pre bulvárnych reportérov nie je súčasná situácia práve priaznivá. Na mnohých záberoch svetových celebrít sa ani nedá poriadne rozoznať, o ktorú z nich ide. Vytratil sa aj glamour či šmrnc, s ktorým sa niektoré známe mená predvádzali priamo v uliciach LA či New Yorku.

V prípade štvornásobnej mamy Kim Kardashianovej však predsa len nejaké istoty existujú. A týkajú sa nielen odvážneho a luxusného outfitu, ale aj jej poznávacích znamení. Áno, narážame presne na to, čo vám asi okamžite napadlo – jej bujné krivky a predovšetkým kypré pozadie.

zväčšiť Rok 2015: Televízna hviezda Kim Kardashian v... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Rok 2015: Televízna hviezda Kim Kardashian Rok 2015: Televízna hviezda Kim Kardashian v kreácii Givenchy Haute Couture a jej manžel Kanye West na otvorení výstavy China: Through the Looking Glass.

Aj pred pár dňami sa manželka rapera Kanye Westa objavila v Miami, keď ju paparazzovia zachytili so sestrou Khloe mieriac na návštevu rodinného priateľa. Hoci mala na tvári ochranné rúško, prehliadnuť sa nedali jej výrazné nohavice so vzorom hadej kože aj elastický krémový top. Keď Kim vystúpila zo svojho automobilu so šoférom, v odvážnych nohaviciach predviedla aj kypré pozadie. A málokto bol na pochybách, že by to nemohla byť práve ona.

Americké médiá v poslednom čase v súvislosti s Kardashianovou informovali aj o statuse jej prominentného manželstva s hudobníkom Westom. Dvojica je vraj stále oficiálne manželmi, no žijú takmer úplne oddelené životy. Dôvodom je aj fakt, že každý z nich sa sústreďuje na iné aktivity. Internetová celebrita Kim sa nedávno rozhodla angažovať v reforme týkajúcej sa amerických väzníc a údajne ide o projekt, na ktorom jej veľmi záleží. „Verí, že docieli zmenu. Jej rodina je na ňu veľmi hrdá,“ citoval zdroj magazín People.

Rok 2006: Pár rokov dozadu mala televízna...
Televízna osobnosť Kim Kardashian v roku 2006.
+37Paris Hilton (vľavo) a Kim Kardashian spoločne...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Kim Kardashian #krivky #ochranné rúško

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...