Britská kráska zvádza v bikinách na Barbadose! Letieť domov? Kto by opustil idylu?

Pre modelku a dizajnérku Kimberley Garnerovú sa predvianočný čas nespája s karanténou či lockdownom. Rozhodla sa totiž stráviť ho na Barbadose.

22.12.2020 00:00
debata
Modelka a dizajnérka Kimberley Garner s jej... Foto: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
577280398 Modelka a dizajnérka Kimberley Garner s jej partnerom na ostrove Barbados.

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Kensingtonu odletela na slnečný ostrov už pred niekoľkými dňami. Sama nebola, spoločnosť jej totiž robil zamilovaný partner aj skupinka priateľov. A, samozrejme, skupina paparazzov.

Práve vďaka nim vznikli aj zábery pri idylickom západe slnka, keď sa Garner predviedla v dvojdielnych plavkách a vystavila na obdiv svoju ukážkovú figúru. Ako autorka dizajnov plážovej garderóby si musí figúru udržiavať aj z pracovných dôvodov. Veľmi často totiž plavky a bikiny prezentuje aj na vlastných sociálnych sieťach.

Na jej instagramovom profile už pribudlo pár záberov aj zo slnečného Barbadosu. Plavovláska sa pochválila exteriérom luxusnej plážovej vily a bazénom a tiež gýčovo nádherným záberom samotnej pláže. Predviedla tiež modré bikiny so šnúrkami, ktoré momentálne patria medzi najlepšie predávané kúsky z jej kolekcií.

Nie je jasné, či sa Garner plánuje vrátiť do Londýna, kde žije, ešte pred Vianocami. Ak by tak spravila, asi by ju čakala karanténa a tak sa možno rozhodne aj so skupinou priateľov radšej prežiť príchod nového roka v exotike. Veľká Británia zaznamenala novú mutáciu koronavírusu, pre ktorú sa viaceré európske krajiny rozhodli o obmedzenie alebo úplne zastavenie dopravy do a z Veľkej Británie. Viaceré britské médiá predpovedajú ťažké Vianoce a hovoria o tom, že obmedzenia môžu trvať ešte mesiace.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kimberley Garner (@kimberleygarner)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kimberley Garner (@kimberleygarner)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Barbados #obmedzenie #Kimberley Garner

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...