To snáď nie je ani možné! Baldwin tri mesiace po 5. pôrode ukázala postavičku

Pre inštruktorku jogy Hilariu Baldwinovú je rodenie detí jedna z vášní. Teda, mohlo by sa to aspoň zdať vzhľadom na fakt, že je už päťnásobnou mamou. Pre pôvabnú brunetku však platí aj čosi iné.

22.12.2020 00:00
debata

Tridsaťšesťročná Hilaria sa pred pár dňami na sociálnej sieti pochválila momentkou so svojím najmladším potomkom, len trojmesačným synčekom Edoardom. Na Instagrame zverejnila nežný záber, ako drží chlapčeka v náručí a dáva mu bozk na líce. Fanúšikov však nepochybne zaujme ešte čosi – Hilaria Baldwin pózovala na fotografii len v spodnej bielizni a predviedla svoju post-pôrodnú figúru. Famóznu figúru!

Nasledovali, samozrejme, nadšené komentáre jej fanúšikov. Bežných, ale aj známych osobností. Spokojný môže byť nepochybne aj manžel a otec všetkých detí, hollywoodsky herec Alec Baldwin.

Hilaria, ktorá sa ešte aj počas tehotenstva a tesne pred pôrodom venovala joge a dychovým cvičeniam, nedá dopustiť na pravidelné cvičenie, ale tiež meditáciu. Aj po pôrode predchádzajúcich detí sa dostala do vyšportovanej a štíhlej formy veľmi rýchlo.

Ako zvláda početnú rodinu jej manžel, ktorý už prekročil šesťdesiatku, je však otázne. Mať doma päť malých detí môže byť každopádne celkom vyčerpávajúce aj pre rodičov v produktívnom veku. Baldwin si však zatiaľ nesťažuje a údajne sa už s manželkou zhovárali aj o šiestom potomkovi. Okrem detí s inštruktorkou jogy je americký herec aj otcom dospelej dcéry Ireland, ktorej mamou je herečka a jeho bývalá manželka Kim Basinger.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #Instagram #jóga #postava #Hilaria Badlwin

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...