Kráska na mexickej pláži odhaľuje božské krivky: Na Silvestra ju čaká veľký žúr!

Ku sláve jej pomohli aj sociálne siete, no v prvom rade to je jej fyzický pôvab. Naplno ho modelka Cindy Prado predvádzala aj v mexickom Tulume.

28.12.2020 00:00
debata (1)
Modelka a influencerka Cindy Prado počas... Foto: ADF / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modelka a influencerka Cindy Prado počas fotenia v letovisku Tulum v Mexiku. Modelka a influencerka Cindy Prado počas fotenia v letovisku Tulum v Mexiku.

Rodáčka z Miami, ktorej údajne v žilách koluje španielsko-kubánska krv, sa objavila vo vychytenom mexickom letovisku, aby tam popri krátkej dovolenke nafotila aj niekoľko profesionálnych záberov. Padla pri tom aj do hľadáčika paparazzov, ktorí striehli na mieste.

Prado vystriedala pri fotení niekoľko kúskov sporej garderóby, zaujala napríklad aj belasá kombinácia tanga-nohavičiek a topu s nariasenými rukávikmi, ktorý zakrýval len jej poprsie. Modelka sa pri fotení predvádzala v rozličných pozíciách, poskakovala, smiala sa a snažila dostať zo seba „profesionálne“ maximum. Za objektívom pritom nestál žiaden profesionál, ale jej vlastný priateľ – Patryk Tracz.

Za svoje príťažlivé krivky vďačí táto 28-ročná dáma tvrdému tréningu a tomu sa venovala dokonca aj počas sviatočných dní. V posledný deň roka 2020 ju čakajú tiež pracovné povinnosti, hoci tentoraz budú spojené aj s niečím príjemným – párty. Modelka, ktorú na Instagrame sleduje vyše 1,8 milióna užívateľov, zdieľala aj pozvánku na veľkolepý silvestrovský žúr v Miami, ktorého je hostiteľkou.

Ako je možné, že sa čosi podobné uskutoční aj napriek prísnym obmedzeniam súvisiacim s pandémiou koronavírusu, nie je celkom jasné. Kráska, ktorá fotí najmä bikiny či spodnú bielizeň, sa však údajne už na záverečný deň roka veľmi teší.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Prado (@cindyprado)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Prado (@cindyprado)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Prado (@cindyprado)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Patryk Tracz (@ptracz)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #modelka #sexy #Cindy Prado

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...