V lete zvádzala týmto telom Johnnyho Deppa! Sexi Nemka provokuje nahotou

Jeseň sa u herca Johnnyho Deppa niesla v znamení súdnych pojednávaní s bývalou manželkou, herečkou Amber Heardovou, ako aj s bulvárnym denníkom The Sun.

31.12.2020 00:00
debata

S denníkom Depp súd prehral a tak prišiel o slušný „balík“ peňazí, ktorý mu má vyplatiť.

Leto však bolo pre slávneho herca o čosi príjemnejšie. Britské a nemecké médiá spájali v júni s hercom Johnnym Deppom sexi Nemku. Oscarom ovenčený herec sa mal istý čas stretávať s nemeckou herečkou Sophie Hermannovou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SOPHIE HERMANN (@xxsophiehermannxx)

Ako vtedy uviedol napríklad portál RTL.de, dvojica sa mala zoznámiť v Londýne, kde pekná blondínka žije a kde sa preslávila vďaka účinkovaniu v reality šou „Made in Chelsea“. Ako cituje portál svoj zdroj, iniciatívu mala prevziať práve 33-ročná rodáčka z Mníchova, ktorá prišla na Deppov koncert v Londýne.

Pekná blondínka, ktorá je mimochodom nevlastnou dcérou nemeckej hviezdy, herečky Uschi Glasovej (76), je v Británii sledovanou celebritkou, ktorá aktuálne prekvapila fanúšikov na Instagrame, ktorých má takmer 300 000. Pochválila sa nahým záberom, pred objektívom drží v náručí svojho psa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SOPHIE HERMANN (@xxsophiehermannxx)

Z medializovanej romance s hollywoodskym hercom však nič vážne nevzišlo – už čoskoro sa totiž Sophie Hermann objaví v sledovanej britskej televíznej zoznamke „Celebs Go Dating“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...