Tento pohľad na dekolt božskej Salmy Hayek jej fanúšikov nikdy neomrzí!

V roku 2021 oslávi obdivovaná herečka Salma Hayek 55 rokov.

06.01.2021 00:00
debata (5)

Pri pohľade na jej zábery, či už z červených kobercov ale tie, na ktorých pózuje pre svojich fanúšikov na Instagrame, znie tento fakt priam neuveriteľne. Sexepílu má stále na rozdávanie a pribúdajúce roky neubližujú ani jej slávnemu dekoltu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Dôkazom sú zábery herečky na jej Instagrame, na ktoré sa môžu pozerať milióny jej fanúšikov, ich počet sa šplhá na 17 miliónov. Ale počas uplynulého roka potešila aj v okamihoch pózovania na červených kobercoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Mexická rodáčka a hviezda filmov ako Desperado či Frida žiari bezpochyby aj vďaka spokojnému manželstvu. Vzťah s finančníkom a šéfom luxusnej skupiny Kering Francoisom Henri Pinaultom jej už roky prospieva. V roku 2006 ho spoznala na gala podujatí v paláci jeho rodiny v Benátkach, kde sa stala jeho „susedkou“ pri stole. Preskočila iskra, v roku 2009 sa párik v meste ich zoznámenia, v romantických Benátkach, zosobášil.

Hayek priznala, že manžel je pre ňu tým pravým. "Svojho manžela som našla až neskôr v živote, ale on je ten pravý, je mojou spriaznenou dušou,“ opísala pred časom pre švajčiarsky denník Blick. V roku 2007 sa dvojica dočkala dcérky, ktorá dostala meno Valentina Paloma Pinault.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Salma Hayek

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...