Cvičiteľka Kynychová šla donaha! Jeden záber nestačil, potom hore bez v snehu

V susednom Česku patrí medzi populárne osobnosti šoubiznisu a pravidelne sa objavuje v bulvárnych či spoločenských rubrikách v novinách alebo na internete. Zdá sa, že fitnes trénerka a cvičiteľka Hanka Kynychová je v centre pozornosti rada.

11.01.2021 12:35
debata (20)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hanka Kynychova (@hankakynychova)

Päťdesiatdvaročná brunetka odštartovala nový rok naozaj provokatívne. Na svojom Instagrame totiž zverejnila dvojicu záberov, v ktorých ukazuje viac nahej kože než by si človek pri cvičiteľke z fitka predstavoval. Na prvom z nich sa nechala odfotiť celkom nahá v saune. Samozrejme, fotografia je zhotovená tak, aby intímne partie zostali skryté. Napriek tomu však ide o pomerne prekvapivo odhaľujúci záber.

V nedeľu potom Kynychová pridala ďalšiu fotografiu, na ktorej pre zmenu pózuje len v nohavičkách a kožušinových čižmách vonku na zasneženom dvore svojho domčeku. „Niekto sa chodí otužovať do Vltavy, na čo som ja posera, preto už milión rokov využívam na otužovanie saunu, ktorú som si priala k tridsiatke od svojho muža domov,“ napísala k fotografii Kynychová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hanka Kynychova (@hankakynychova)

„Takto si môžem dávať pravidelne saunu doma a dnes som dokonca namiesto studenej sprchy skúsila vyjsť na záhradu do snehu, aby som sa otužilcom priblížila,“ dodala tiež populárna cvičiteľka, ktorá je matkou dvoch dcér.

Nedávno sa pre portál Super.cz posťažovala na nedostatok vládnych kompenzácií pre podnikateľov. Už pred niekoľkými týždňami musela zavrieť svoje fitness-centrum a nevie, dokedy celá situácia potrvá. „Snažím sa prispôsobiť situácii, ale štve ma, že nemám možnosť pracovať a peniaze si zarobiť. A vôbec neviem, čo budem robiť, ak to bude trvať napríklad do marca,“ uviedla pred časom pre Super.cz.

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #cvičenie #Instagram #Hana Kynychová #sauna

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...