Má formu, pri ktorej sa vám zastaví dych! Päťdesiatnička Graham šla do bikín

O pár dní oslávi už 51. narodeniny. Pri pohľade na niekdajšiu hviezdu špionážnej paródie Austin Powers sa však nejednému "prizerajúcemu" zastaví dych. Herečka Heather Graham vyzerá úžasne.

12.01.2021 12:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heather Graham (@imheathergraham)

Rodáčka z amerického Wisconsinu zverejnila na sociálnej sieti záber v dvojdielnych bikinách s výrazným zvieracím vzorom. Forma, akou sa môže táto päťdesiatnička pýšiť, si rozhodne zaslúži potlesk a chválu. „Meditácia pri oceáne,“ napísala stručne k fotografii Heather Graham, ktorú diváci poznajú najmä vďaka role agentky v hite Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol.

Plavovláska, ktorá sa objavila v minulosti aj v seriáloch Twin Peaks či Scrubs, je roky známa svojou ukážkovou formou a láskou k pohybu, joge, cvičeniu a meditácii. Možno práve to je aj jedno z tajomstiev jej špičkovej formy, akú by jej mohla závidieť aj nejedna tridsiatnička.

Grahamovú naposledy mohli diváci vidieť v televíznom seriáli The Stand natočenom na základe knihy od Stephena Kinga. Okrem Grahamovej sa na televíznej obrazovke v projekte, ktorý mal premiéru v decembri minulého roka, objavilo niekoľko slávnych mien, medzi nimi napríklad tiež Amber Heard alebo James Marsden.

Napriek obmedzeniam súvisiacim s koronavírusom sa darilo herečke aj na filmovom plátne. V uplynulom roku mali premiéru až tri projekty, v ktorých si zahrala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #forma #Heather Graham #hviezdy vo forme

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...