Americká kráska šla do bikín v Karibiku! Všetky oči na ňu, vyzerá fakt anjelsky

Príjemné s užitočným - presne toto spojenie si v prvých dňoch nového roka vyskúšala americká topmodelka Taylor Hill, ktorá odcestovala do karibskej oblasti na vychytený ostrov St. Barths.

13.01.2021 00:00
debata
Americká topmodelka Taylor Hill na zábere zo... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Americká topmodelka Taylor Hill na zábere zo St. Barths. Americká topmodelka Taylor Hill na zábere zo St. Barths.

Dvadsaťštyriročnú rodáčku zo štátu Illinois zachytili objektívy paparazzov počas uplynulého víkendu aj pred ním – Hill sa na exotickom ostrove, ktorý je celý rok zaliaty slnkom a láka smotánku z celého sveta, venovala svojej práci, ale aj súkromiu. Modelku zvečnili objektívy pri pózovaní na pláži. Hill sa predviedla v niekoľkých modeloch plážovej garderóby, vystriedala bikiny, jednodielne plavky a tiež všemožné pózy pri skalách alebo v piesku na pobreží.

O deň neskôr sa už potom hviezda kampaní Ralph Lauren či Victoria's Secret venovala svojmu priateľovi Danielovi Freyerovi. Dvojica si užila víkend celkom aktívne. Z požičovne si vzali paddleboardy a v pokojných vodách pri pobreží absolvovali viac ako hodinku práve balansovaním na plávajúcich doskách. Aj v tomto prípade sa bolo na čo pozerať – Taylor Hill mala na sebe oblečené dvojdielne biele bikiny a predvádzala svoju príťažlivú figúru v tvare presýpacích hodín.

Americká modelka je jednou z mála celebrít, ktoré počas minulého roka aj napriek obmedzeniam súvisiacim s koronavírusom absolvovala niekoľko akcií na červenom koberci. Vďaka za to patrila jej spolupráci so značkou Etro a pozvánke na filmový festival v Benátkach – jedno z mála podujatí, ktoré nebolo zrušené či presunuté do online priestoru. Organizátori v talianskom meste na vode sprísnili podmienky a regulovali počet hostí, koncom septembra však čísla infikovaných znovu začali stúpať a to opäť stoplo organizovanie podobných podujatí.

V rámci filmových festivalov na súčasnú situáciu doplatilo nemecké Berlinale, ktoré museli pre koronavírus posunúť. Festival v Cannes, ktorý sa v roku 2020 konal len v rámci online prehliadky filmov, by sa mal posunúť v roku 2021 do letného obdobia.

Brazílska modelka Tina Kunakey na pláži v...
Topmodelka Kaia Gerber predvádzala svoje krivky...
+22Modelka Olivia Culpo sa predvádzala na pláži v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #modelka #St. Barths #Taylor Hill #krásky v bikinách

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....