Krásna ako obrázok, na tele len pár kúskov látky: Právom jej patrí pláž v Sydney!

Ak sa objaví na pláži, je zaručené, že do pár minút začne pútať pozornosť. A s veľkou pravdepodobnosťou aj priláka paparazzov. Modelke Georgii Fowlerovej sa to podarilo aj na austrálskej pláži Bondi.

15.01.2021 00:00
debata
Modelka Georgia Fowler na pláži North Bondi... Foto: BGKA / Backgrid Australia / Profimedia
Modelka Georgia Fowler na pláži North Bondi neďaleko Sydney. Modelka Georgia Fowler na pláži North Bondi neďaleko Sydney.

Tvár značky Victoria's Secret, ktorá sa v minulosti objavila na výročnej slávnej prehliadke spodnej bielizne, si pred pár dňami vyrazila užiť slnečné počasie u protinožcov. A tiež predviesť svoje ukážkové modelkovské krivky.

Fowlerovej stačili len miniatúrny bikiny v hnedom odtieni, ktoré zakryli to najnutnejšie. Stále dosť však zostalo odhaleného a 28-ročná rodáčka z Nového Zélandu právom priťahovala na svoju osobu pohľady ostatných návštevníkov pláže.

Začiatkom minulého roka sa ešte Fowler stihla zúčastniť na niekoľkých módnych prehliadkach v Paríži či Miláne a tiež nafotiť niekoľko editoriálov pre módne magazíny. Posledné mesiace sa však aj v jej prípade nesú skôr v pracovne pokojnejšom duchu a kráska sa môže venovať svojimi voľnočasovým aktivitám.

Dôvodom jej prítomnosti v Austrálii však nie je len voľno v pracovnom kalendári, ale tiež láska. Fowler totiť tvorí pár s podnikateľom Nathanom Dalahom, ktorý už ako študent na univerzite začal podnikať v reštauračnom biznise a založil s dvojicou kamarátov koncept takzvaných „fishbowl“ bistier.

Dnes sa len v Sydney nachádza 15 takýchto občerstvení, ktoré kombinujú tradíciu japonskej a izraelskej kuchyne a Dalah má údajne ambície koncept rozširovať aj medzinárodne. Jeho kroky však za posledné mesiace stopli pandemické obmedzenia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GEORGIA FOWLER (@georgiafowler)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GEORGIA FOWLER (@georgiafowler)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #sydney #sexy #krásky v bikinách #Georgia Fowler

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...