Latex, čipka, nahá koža: Valentín nebol nikdy taký sexy! Môže za to Rihanna

Spodná bielizeň od speváčky Rihanny z jej kolekcie Savage Fenty si už niekoľkokrát vyslúžila patričnú pozornosť médií aj sociálnych sietí. Ak by mal niekto pocit, že hviezda už nedokáže prekvapiť, tak bude poriadne... prekvapený.

17.01.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa R I H A N N A (@ririgalbadd)

Barbadoská rodáčka zverejnila na svojom Instagrame sériu záberov z kampane, ktorá je určená na sviatok zamilovaných. Sama sa vžila do role modelky a nafotila sériu fotografií v ostročervenej súprave, ktorá je skutočným magnetom pre oči.

„Valentínska kartička pre môjho zlatúšika,“ znie nápis na jednej z fotografií, na ktorej sa hviezda predvádza v priehľadnej červenej súprave doplnenej latexovými rukavičkami a pančuchami na podväzkoch – rovnako z latexového materiálu. Ak niekto pochyboval o tom, že Rihanna môže patriť medzi dizajnérov tých najprovokatív­nejších kúskov, teraz už určite nebude.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa R I H A N N A (@ririgalbadd)

Speváčka následne na Instagrame zverejnila aj krátke video z valentínskej kampane, na ktorom jasne vidieť jej odvážne negližé. Plné prsia v priehľadnej podprsenke zakrývajú len nášivky srdiečok v oblasti bradaviek. Kypré pozadie sa pre zmenu ocitlo v sieťovaných pančuchách, pod ktorými jasne vidieť miniatúrnu líniu tanga nohavičiek.

Aj viacero médií poznamenalo, že „takýto sexi Valentín nedokáže ponúknuť hocikto, ale 32-ročnej hviezde sa to rozhodne podarilo“. Speváčka Rihanna so svojou kolekciou dámskej bielizne už pred časom zaujala verejnosť aj kritiku, keď predstavila kreácie v rámci veľkolepej hudobno-tanečno-módnej šou. Okrem programu to však bol aj kasting, ktorý zaujal. Rihanna sa rozhodla na móle predstaviť ženy všetkých tvarov, nechýbali transgender modelky, ale ani celebrity, ktoré sú jej veľkými fanúšikmi a ochotne sa vyzliekli do bielizne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa R I H A N N A (@ririgalbadd)

Program mal exkluzívnu premiéru na obrazovkách Amazon Prime, kde je stále aj dostupný. Rihanna podľa mnohých takýmto spôsobom vytrela zrak americkej značke Victoria's Secret, ktorej výročná prehliadková šou vysielaná na amerických obrazovkách bola kedysi televíznou udalosťou roka. Časom sa však koncept dokonalých krások zunoval a práve Rihanna pochopila, že je omnoho dôležitejšie urobiť príťažlivými ženy bez rozdielu. Archívnu galériu nájdete nižšie.

Tehotná modelka na prehliadke Savage x Fenty v...
Modelka predvádza spodnú bielizeň z línie...
+6Modelka predvádza spodnú bielizeň z línie...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #spodná bielizeň #Valentín #Savage x Fenty

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...