Mini plavky, napumpované svaly! Evans nemusí bulvár, predvádzať sa ho baví

Keď bulvárne médiá rozoberajú jeho súkromie, nie je veľmi nadšený. Ale predvádzať svoje svalnaté telo (čo najmenej zahalené) herca Luka Evansa zjavne baví.

17.01.2021 10:20
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans)

Britský rodák, ktorý sa už niekoľko mesiacov nachádza v Austrálii, živo komunikuje na sociálnej sieti Instagram a pravidelne pridáva nové zábery zo svojho každodenného života. Medzi najnovšie sa zaradila aj fotografia, na ktorej hrdina muzikálu Kráska a zviera či hitu Vojna bohov pózuje len v miniatúrnych slipových plavkách.

Evans rozhodne patrí medzi herecké hviezdy, ktoré sa snažia (a asi aj musia) udržiavať vo forme. Pochváliť sa plodmi svojej práce v posilňovni je teda zjavne druhá časť rovnice. Štyridsaťdvaročný Evans to pritom nerobí výnimočne, ale pomerne pravidelne. Zároveň sa však snaží upozorňovať aj na svoje nové projekty, medzi ktorými sa najnovšie objavila detektívna dráma The Pembrokeshire Murders.

Britského rodáka mohli minulý rok diváci vidieť aj v druhej sérii projektu z produkcie Netflix – seriáli The Alienist. Tento rok sa pre zmenu televízni fanúšikovia dočkajú premiéry projektu Nine Perfect Strangers, kvôli ktorému sa vlastne Evans presídlil na čas do Austrálie. Homosexuálny herec, ktorého nedávno pobúrilo, že sa bulvár začal vŕtať v jeho súkromí a nedávnom rozchode s partnerom Rafaelom Olarra, nie je jediným hviezdnym menom v posádke seriálového projektu.

Do televízneho seriálu, ktorý vzniká na základe knižnej predlohy Liane Moriartyovej, obsadili tvorcovia aj herečku Nicole Kidmanovú, jej kolegyňu Melissa McCarthyovú či napríklad herečky Samaru Weavingovú, herečku Reginu Hallovú alebo herca Bobbyho Cannavalea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Instagram #plavky #Luke Evans

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...