Kráska, ktorá behá maratóny, šla do bikín! Nepripomína vám niekoho? Božskú...

Meno modelky Louisy Warwickovej síce slovenskému našincovi asi veľa nepovie. Ale určite sa nebude nik dohadovať o tom, že táto rodáčka z Bristolu je príťažlivá dáma. V plavkách ešte o čosi viac.

18.01.2021 00:00
debata
Britská modelka Louisa Warwick na zábere z... Foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Britská modelka Louisa Warwick na zábere z pláže v Miami. Britská modelka Louisa Warwick na zábere z pláže v Miami.

Dvadsaťosemročnú Warwickovú zachytili pred pár dňami objektívy paparazzov na pláži v Miami a bol to naozaj príjemný pohľad. Hviezda viacerých kampaní (Guess, Cadillac či TRESemmé) sa totiž objavila v dvojdielnych bikinách s miernym retro vyznením a vyzerala naozaj pôvabne.

Akonáhle sa zábery začali šíriť internetom a sociálnymi sieťami, objavilo sa tiež mnoho hlasov, ktoré modelku prirovnali k legendárnej Bond-girl Ursulle Andressovej. Práve jej scéna v plavkách, keď vychádza z mora vo filme Dr.No z roku 1962, totiž mnohým pripomenula aj plážový moment krásnej Louisy.

Zaujímavosťou v prípade britskej modelky je jej blízky vzťah k športu, vďaka ktorému sa tiež určite môže pýšiť ukážkovou figúrou. Warwick vyštudovala v minulosti Športový manažment na Newyorskej univerzite a dokonca odbehla dva newyorské maratóny.

Ako uvádza portál Wikipedia, v roku 2019 sa jej to podarilo s časom 3 hodiny a 23 minút. Možno, ak by rok 2020 nepoznamenala pandémia koronavírusu, Louisa Warwick by sa do štartovacieho poľa postavila znovu. Ako však dokazuje jej Instagram, športu sa venuje stále. A vždy, keď to je možné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Louisa Warwick (@louisawarwick)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #modelka #maratón

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...