Celebritná dcérka cukruje na pláži. Dole bez?! Nie, to len provokuje mini bikinami

Zamilovaná až po uši? Zdá sa, že Delilah Belle Hamlin, dcéra známeho hereckého páriku, je naozaj "v tom". Od partnera Eyala Bookera sa nedokázala poriadne odtrhnúť.

19.01.2021 00:00
debata (5)
Pôvabná Delilah Hamlin a jej partner Eyal... Foto: SBJ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
584065101 Pôvabná Delilah Hamlin a jej partner Eyal Bookerna pláži v Santa Barbare.

Dvojicu pristihli na pláži v Santa Barbare objektívy paparazzov. Mladí milenci však nevyzerali, že by sa prítomnosťou bulváru nechali vôbec rušiť. Delilah Hamlin sa túlila ku svojmu partnerovi, ktorý má tiež už na konte nejakú tú medializáciu – konkrétne vďaka účinkovaniu v populárnej reality-šou Love Island.

Hoci v nej sa príťažliví a urastení jednotlivci snažia navzájom spáriť a nájsť „lásku svojho života“ (alebo lepšie povedané lásku vysielacej sezóny), Booker má momentálne oči naozaj len pre svoju celebritnú lásku. A najnovšie zábery dvojice sú toho jasným dôkazom.

Delilah Belle, ktorá je dcérou herečky Lisy Rinny a herca Harryho Hamlina, sa s príťažlivým modelom a fitness trénerom stretáva už niekoľko mesiacov. Obaja zdieľajú spoločné momenty na sociálnych sieťach, ale tiež vďačia za popularitu práve paparazzom a bulvárnym portálom, ktoré ich vzťah medializujú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DELILAH BELLE (@delilahbelle)

V rodine Hamlinovcov je však mediálny záujem pravdepodobne jednou z dôležitých súčastí života. Konieckoncov, aj známa mama Lisa Rinna sa objavovala niekoľko sezón v úspešnej reality šou Real Housewives of Beverly Hills. Za tučný honorár, ale určite aj pre pozornosť, ktorú tento program vyvoláva u médií a divákov. Pôvabné dcéry, dohromady ich má s Hamlinom dve, len kráčajú v jej šľapajach.

Okrem 22-ročnej Delilah už svoju dávku pozornosti a záujmu vyvolala aj 19-ročná Amelia. Tá sa totiž posledné mesiace objavuje v spoločnosti Scotta Disicka, známeho plejboja a člena kardashianovského klanu. Po jeho boku vystriedala inú známu dcéru slávnych rodičov – adoptívnu dcéru speváka Lionela Richieho, Sofie Richieovú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa E Y A L B O O K E R (@eyalbooker)

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #bikiny #Delilah Hamlin #Eyal Booker

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...