Po odhalených trojkách ešte pritvrdila! Simona Krainová šla na Instagrame donaha

Zdá sa, že si popularitu, záujem aj záplavu komplimentov nadovšetko užíva. Po tom, čo o Simone Krainovej písali všemožné české a slovenské portály pre zábery hore bez, zašla ešte o kúsok ďalej.

19.01.2021 09:25
debata (5)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Niekdajšia česká modelka, ktorá je dnes viac internetovou celebritou, sa vyzliekla celkom donaha počas dovolenky v Karibiku, na ktorú odletela pred pár dňami. Pravdepodobne jej manžel Karel Vágner sa postaral o záber, na ktorom blondínka pózuje v Evinom rúchu nahá na balkóne prenajatého apartmánu.

Tentoraz sa už pod záberom na sociálnej sieti strhla diskusia o tom, či sú takéto zábery vhodné pre matku dvoch detí. Niektorí sledovatelia plavovlásku kritizovali, iní ju zase obhajovali a označovali záber za vkusný a nevinný.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Krainová si však zjavne z kritických reakcií ťažkú hlavu nerobí. Len o pár hodín neskôr totiž na jej profile na Instagrame pribudli aj zábery s provokatívnym humorom. Vágner odfotil svoju polovičku na pláži, pričom fotografia ju zachytáva len od pása nahor. Oblasť rozkroku je opticky prekrytá mušľou, ktorú fotograf drží v ruke. „Krainová ukázala svoju mušličku,“ nasledovali okamžite prirovnania v českom bulvári.

Jedna vec sa však pri toľkom predvádzaní sa na internete musí Krainovej nechať. Vo veku 47 rokov vyzerá skutočne ukážkovo a postavu by jej mohli závidieť aj mnohé dvadsiatničky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Simona Krainová #provokácia #donaha

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...