Ukážkové krivky ledva zahalené a potom... Verešová ako nadšená mama!

Okolo koncoročného škandálu s údajným pornografickým domácim videom Andrey Verešovej sa už toho veľa nehovorí.

20.01.2021 00:00
debata

Modelka na nepríjemné momenty zabúda zjavne v rodinnej atmosfére. A tiež tak, ako sú u nej fanúšikovia zvyknutí, predvádzajúc svoje ukážkové krivky.

Slovenská rodáčka, ktorá minulý rok oslávila okrúhle štyridsiate narodeniny, odcestovala s celou rodinou do slnečného Dubaja už 5. januára. A zdá sa, že uplynulé dva týždne si užila naplno.

Na jej sociálnej sieti pribudlo niekoľko záberov, kde sa predvádza len v miniatúrnych bikinách a vystavuje príťažlivé telo. Video, na ktorom cvičí priamo na pieskom vysypanej pláži, je potom tiež zjavným dôkazom, že v prísnom režime nepoľavuje žilinská rodáčka a bývalá Miss Slovensko ani na dovolenke.

Čo je však tentoraz výnimočné na záberoch z dovolenky, je aj dostatok rodinných momentiek – Andrea Verešová je hrdá dvojnásobná mama a svoje dve ratolesti už svetu viackrát ukázala. Tentoraz im však robí spoločnosť aj manžel Daniel Volopich, o ktorom je známe, že si medializáciu príliš nepraje. Pre krásnu polovičku urobil možno výnimku.

Instagramové zábery tak priniesli napríklad fotografiu z výletu v púšti, kde sa štvorčlenná rodina držá za ruky na piesočnej dune alebo idylickú momentku priamo z pláže pri mori. Otázne je, ktorá podoba Andrey Verešovej sa fanúšikom páči viac?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #rodina #Instagram #manžel #Dubaj #Andrea Verešová #Daniel Volopich

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....