V bikinách vždy vyrazí dych! Jennifer Lopez má po 50-ke figúru ako mladica

Hoci v stredu 20. januára sa speváčka Jennifer Lopez stala jednou zo súčastí špeciálneho programu pri príležitosti inaugurácie nového amerického prezidenta Joea Bidena, ešte pár dní predtým si užívala celkom inak.

21.01.2021 00:00
debata (3)
Speváčka, herečka a tanečnica Jennifer Lopez na... Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
584587878 Speváčka, herečka a tanečnica Jennifer Lopez na zábere z 19. januára 2021 na ostrove Turks & Caicos.

Päťdesiatjedenročná hudobná diva strávila uplynulý víkend na slnečnom ostrove Turks & Caicos, no ani tam sa nevyhla dotieravosti paparazzov. Na druhej strane, prečo by jej malo prekážať, že ju stále fotia, keď vyzerá skutočne famózne.

Dvojnásobná matka sa objavila na pláži v dvojdielnych bielych bikinách, ktoré naozaj len veľmi sporo zakrývali jej ukážkové telo. Na záberoch paparazzov je však jasne vidieť, že latino-diva má príťažlivé poprsie, vyšportované ploché bruško aj udržiavané stehná či zadoček.

V prípade Lopezovej ide o veľmi poctivý tréning a tvrdý režim, ktorému sa venuje od svojho vstupu do sveta šoubiznisu, teda už viac ako tridsať rokov. Pre mnoho žien je príkladom a vzorom, ale aj ona sama priznala, že občas je podobný dril a dodržiavanie pravidiel únavné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Tiež však treba zdôrazniť, že disciplína a pevná vôľa sú jedným z kľúčových atribútov pri udržiavaní sa vo forme. A platí to pre mužov, rovnako ako pre ženy. Na slovenskej scéne sa podobnou disciplínou môže pýšiť speváčka Dara Rolins, ktorá v decembri oslávila 48. narodeniny. Jej figúre v plavkách často nedokážu konkurovať ani mladšie ročníky.

Samozrejme, mať bezchybnú postavu nie je žiadna podmienka, ani nutnosť pre ženy či mužov. Dôležité je cítiť sa dobre vo vlastnej koži a byť so sebou spokojný. Ak ste však súčasťou šoubiznisu, ako v tomto prípade obe spomenuté dámy, asi predsa len treba niečo obetovať…

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #bikiny #forma #krásky v bikinách

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...