Country hviezda ukázala bujný dekolt a... svalnatého manžela! Kam skôr pozrieť?

Speváčka Jessie James Decker je miláčikom fanúšikov žánru country, ale tiež ostrosledovanou hviezdou bulváru. A nie je na to sama, paparazzov láka aj jej manžel Eric.

22.01.2021 00:00
debata
Americká speváčka Jessie James Decker a jej... Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
584834066 Americká speváčka Jessie James Decker a jej manžel Eric Decker počas dovolenky v Mexiku.

Dvojica, ktorá je v americkom šoubiznise dobre známa, si užila prvé dni nového roka v slnečnom Mexiku. Ani tam sa však nedočkali pokoja a na oboch manželov si počkali trpezliví reportéri.

Snímky, ktoré vznikli neďaleko luxusného rezortu, zachytili drobnú a obdarenú Jessie v dvojdielnych bikinách a so slameným klobúkom na hlave. Prehliadnuť sa však nedal ani jej manžel, ktorý je hráčom amerického futbalu. Urastený Eric Decker majestátne kráčal po boku svojej polovičky a predvádzal napumpované svaly.

Manželia Jessie James Decker a Eric Decker... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Manželia Jessie James Decker a Eric Decker spoločne pózujú fotografom. Manželia Jessie James Decker a Eric Decker spoločne pózujú fotografom.

Manželská dvojica, ktorá je povedala áno už v roku 2013 a ktorá je rodičom troch detí, si určite dobre uvedomuje svoju fyzickú príťažlivosť. Veď ako inak si vysvetliť aj zábery na sociálnych sieťach, kde sa jeden či druhý predvádzajú s pomerne výrazným „množstvom“ nahej kože.

Asi najďalej zašiel v tomto prípade samotný Eric Decker, keď sa ešte v septembri minulého roka rozhodol podporiť svoju manželku a jej novú kuchársku knihu. Urobil tak celkom nahý pózujúc na terase ich spoločného domu. Intímne partie zostali skryté, ale nadšenie internetových sledovateľov nenechalo na seba dlho čakať.

Dvojica sa v minulosti preslávila aj vlastnou reality-šou na obrazovke televízie E!. Program s názvom Eric and Jessie: Game On sa tešil slušnému diváckemu záujmu a dočkala sa návratu v roku 2017.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eric Decker 87 (@ericdecker)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eric Decker 87 (@ericdecker)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #manžel #svaly #krásky v bikinách #Jessie James Decker

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....