Do tretice všetko... nahé! Krainová z Karibiku poslala ešte jeden šteklivý pozdrav

Odštartovala to fotografia s obnaženým poprsím, ktorá zjavne vzbudila pozornosť u fanúšikov z Instagramu. Česká modelka Simona Krainová, ktorá ju zdieľala, pri nej nezostala.

27.01.2021 00:00
debata (5)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Štyridsaťsedemročná modelka, ktorá si užíva dovolenku na slnečnom karibskom ostrove Saant Marten, pridala o pár dní ďalší záberí – na ňom už pózovala celkom nahá. A aby toho nebolo málo, v pondelok pribudol na jej sociálnej sieti ešte jeden. Opäť je na ňom v Evinom rúchu.

„Najlepšou ochranou, ktorú žena môže mať, je jej odvaha,“ napísala k filtrom upravenej fotografii, na ktorej leží nahá a pózuje tak, aby intímne partie zostali skryté. Blondínke tento citát poslala jedna z užívateliek, ktorá jej tak vyjadrila obdiv. Podobné nadšenie zdieľali aj mnohí ďalší, ženy aj muži.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Samozrejme, ako to už na sociálnych sieťach býva, Krainová sa dočkala aj kritiky či odsudzovania za to, že sa vystavuje nahá. Podobným útokom však už v minulosti čelila napríklad jej kamarátka Dara Rolins alebo napríklad Slovenka Andrea Verešová.

Všetky tri dámy majú niečo spoločné, sú matky, úspešné ženy a prekročilo štyridsiatku. Ich figúru, ktorú neraz vystavia na obdiv len s minimom látky (alebo úplne bez nej), si tvrdo vydreli cvičením a správnou životosprávou. Môžete si myslieť o tom, či je patričné, aby sa ukazovali nahé, čo len chcete. Na konci dňa to však bude len ich vec…

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Instagram #Simona Krainová

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...