Najmladšia verzus najstaršia? Slávne sestry šli do bikín, zakryli fakt len...

Profily na sociálnych sieťach slávnych sestier z klanu Kardashianovcov sa doslova hemžia šteklivými a provokatívnymi zábermi. Občas to vyzerá akoby navzájom priam súperili.

03.02.2021 00:00
debata

Takýto pocit mohli nadobudnúť sledovatelia Instagramu, ktorým sa zobrazujú príspevky Kourtney Kardashianovej a jej sestry Kylie Jennerovej. Najstaršia zo slávneho kvinteta sestier, ktoré diváci dobre poznajú pre roky vysielanú reality-šou, zverejnila pred pár dňami na svojom profile zábery z bazéna pri luxusnej vile.

„Trošku zábavy na slnku,“ napísala stručne Kourtney k sérii fotografií, na ktorých pózuje len v červených bikinách. Teda, slovíčko bikiny je možno príliš odvážne v tomto prípade. Zdá sa totiž, že ide len o prúžky látky, ktoré spája pár šnúrok a skrývajú naozaj len to najnutnejšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner)

Jej nevlastná sestra, najmladšia členka klanu Kylie Jenner pridala rovnako niekoľko nových fotografií. V jej prípade ide o klasickejšie strihané bikiny, ktoré však rozhodne nechajú vyniknúť impozantné fyzické prednosti tejto 23-ročnej milionárky a úspešnej podnikateľky s kozmetikou.

V tomto pomyselnom „súboji“ dvojice sestier, ktorých spája rovnaká mama, je ťažké vybrať víťazku. Na Instagrame je to však jasné ako facka. Kylie Jennerovú sleduje momentálne viac ako 213 miliónov sledovateľov, čím sa zaraďuje do čela rebríčka slávnych osobností z celého sveta.

Jej 41-ročná sestra Kourtney sa musí uspokojiť „len“ s polovicou tohto množstva. 110 miliónov sledovateľov však z nej robí tiež populárnu osobnosť a atraktívnu hviezdu pre firmy, ktoré inzerujú na sociálnych sieťach.

Kylie Jenner prišla v kreácii Ralph & Russo...
Televízna hviezda a miliardárka Kylie Jenner si...
+13Záber na Kylie Jennerovú na obálke magazínu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Kourtney Kardashian #Kylie Jenner

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...