To myslí vážne? Na koncert prišla naostro, ukázala naozaj všetko

Toto sa naozaj nedá nazvať náhodou. Americká celebritka Adrienne Bailon sa celkom očividne pokúšala získať trochu mediálnej pozornosti. To, že musela na to použiť doslova holý zadok, je smutný fakt.

06.03.2012 02:58
debata
Speváčka a americká celebritka Adrienne Bailon... Foto: SITA
Adrienne Bailon Speváčka a americká celebritka Adrienne Bailon odhalila na nedávnom koncerte, kam prišla, úplne všetko. Pod priehľadnými šatami nemala oblečenú žiadnu bielizeň.

A reč nie je len o zadku. Celebritka, ktorá v minulosti randila s bratom známej televíznej celebrity Kim Kardashianovej, odhalila v podivnej módnej kreácii úplne všetko. Adrienne sa minulý týždeň objavila na koncerte v Los Angeles, ktorý sa konal v rámci podujatia Caesars Entertainment a obliekla si podivné priehľadné šaty s aranžovanou látkou na prednej časti.

Zadoček, ktorý dal jasný dôkaz o absencii bielizne, zahaľoval len drobný vzor čipky. Lenže vpredu už takáto čipka chýbala a keď zafúkal vietor, látka sa uvoľnila a odhalila Bailonovej intímne partie pred niekoľkými fotografmi.

Takáto garderóba už skôr pripomína nejaký kostým z fotenia pre pánsky magazín. Ktohovie, možno si Adrienne spomenuté podujatie pomýlila práve s fotografovaním vyzývavých aktov. Oveľa pravdepodobnejšie však je, že len túžila pritiahnuť na seba pozornosť. Inak ako holým zadkom a predkom sa jej to asi ne(po)darí…

Celebritka menom Adrienne Bailon v kratučkých...
Zľava: Kim Kardashian, Adriane Bailon a...
+2Zľava: Adrienne Bailon, Kim Kardashian a Khloe...
debata chyba

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...