Zamilovaná a takmer nahá! Madonninu dcéru v Mexiku zahalilo len pár šnúrok...

Vďaka svojmu pôvodu je vďačným sústom pre paparazzov. Inak to nebolo ani počas krátkej dovolenky v mexickom Tulume, ktorú si Lourden Leon užívala s partnerom a skupinou kamarátov.

04.02.2021 00:00
debata (7)
Lourdes Leon oblečená len v miniatúrnych... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
587826757 Lourdes Leon oblečená len v miniatúrnych bikinách na dovolenke v Tulume. Takto sa túlila ku svojmu priateľovi.

Najstaršia ratolesť slávnej speváčky Madonny oslávila 24. narodeniny a po jej boku sa už nejaký čas objavuje jeden a ten istý mladík. Lourdes je očividne zamilovaná až po uši. Aj na fotografiách z vychýreného mexického letoviska je vidieť, že sa mladá celebritka nedokáže od priateľa odtrhnúť.

Čo je tiež neprehliadnutené, boli obnažené krivky Lourden Leonovej, ktorej otcom je bývalý fitness tréner kubánskeho pôvodu. Lourdes si na pláž obliekla dvojdielne bikiny, ktoré viac než plavky pôsobili ako súbot niekoľkých spojených šnúrok. Pri pohľade zozadu bolo vidieť takmer celé jej pozadie a na niektorých snímkach pôsobí akoby sa po pláži premávala v Evinom rúchu.

Modelka a celebrita Lourdes Leon, dcéra... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka a celebrita Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny predviedla neoholené nohy aj chlpaté podpazušie. No bola krásna. Modelka a celebrita Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny.

Samozrejme, to by jej asi na verejnej pláži v Mexiku nedovolili. Lourdes je však dáma, ktorá sa nebojí provokácie. Či skôr nahoty a odhalenia. Potvrdila to už dávnejšie na niekoľkých verejných akciách, keď sa napríklad objavila počas týždňa módy v New Yorku alebo na červenom koberci v Los Angeles.

Školu má v tomto smere určite dobrú. Veď jej slávna mama je medzinárodne známa nielen svojou hudobnou kariérou, ale aj provokáciami, ktoré ju sprevádzali. Budúci rok uplynie presne 30 rokov od nafotenie slávnej knihy SEX, ktorú Madonna vydala v rovnakom roku ako album Erotica. Pred objektívom fotografa Stevena Meisela vtedy vznikol súbor odvážnych záberov, na ktorých okrem kráľovnej popu pózovala tiež herečka Isabella Rosselini, raper Vanilla Ice, topmodelka Naomi Campbell alebo model Tony Ward.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #nahá #bikiny #Lourdes Leon

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...