Nie do vody, ale...! Úchvatná 50-nička Naomi Watts si obliekla plavky a šup do snehu

Naomi Wattsovej odvaha nechýba! Týmto videom pobavila fanúšikov.

05.02.2021 00:00
Naomi Watts Foto: ,
Herečka Naomi Watts.
debata

V plavkách sa dá nielen „opekať“ na pláži, ale aj hádzať do snehu! Práve takúto zábavku si vychutnala herečka Naomi Watts a sprostredkovala ju svojim fanúšikom na Instagrame, ktorých má 1,4 milióna. Herečka, ktorá okrem iného zažiarila vo filme 21 gramov po boku Seana Penna (za rolu získala nomináciu na Oscara), videom zaujala aj svoje slávne kolegyne ako Kate Hudson či Christy Turlington. Hudson sa jej opýtala, kde sa aktuálne nachádza, keďže okolo nej je ohromné množstvo snehu, na čo Watts odpovedala, že ide o staršie video.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Watts (@naomiwatts)

Nielen fakt, že sa 52-ročná blondínka hodila do snehu, ale aj jej postava zaujala fanúšikov. Štíhle telo bez náznaku celulitídy môže slávna herečka s hrdosťou predvádzať na sociálnych sieťach.

Herečka, ktorá sa narodila vo Veľkej Británii, ale detstvo aj tínedžerský vek strávila v Austrálii, je matkou dvoch synov – Sashu a Sama. Oboch mala s niekdajším partnerom, hercom Lievom Schreiberom, s ktorým tvorili pár viac ako desať rokov. Keď v roku 2016 oznámili svetu, že sa rozchádzajú, mnohých touto správou prekvapili. Schreiber od roku 2018 randí s mladučkou modelkou Taylor Neisen (26), Naomi Watts je oficiálne stále single.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Watts #21 gramov

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...