V top forme a konečne mimo domu! Jenna Dewan sa teší zo sexi a fit záberov

V marci uplynie rok od druhého pôrodu herečky Jenny Dewanovej. Bývalá tanečnica, herečka a moderátorka sa nedávno pochválila ukážkovou figúrou na Instagrame.

07.02.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jenna Dewan (@jennadewan)

Štyridsaťročná Jenna zverejnila niekoľko nových záberov pri príležitosti materiálu, ktorý vyšiel v magazíne Women's Health. Prezradila tajomstvo svojej línie, ktoré vraj stojí na pravidle 80/20.

Osemdesiat percent prijatej potravy tvoria výlučne zdravé veci, ktoré pripravil pre jej jedálniček výživový poradca, zvyšných dvadsať sú jedlá podľa jej slobodného výberu a môžu ku nim patriť aj menej zdravé jedlá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jenna Dewan (@jennadewan)

„Netrápim moje telo, ale väčšinu času sa snažím jesť zdravo,“ vysvetlila bývalá manželka herca Channinga Tatuma. Ako bývalá tanečnica má Jenna Dewan šťastie, že jej telo si pamätá veľa pohybu a cvičenia už z mladosti. A ona sa aj ako dvojnásobná mama rada k nemu vracia.

Pre Women's Health prezradila, že miluje najmä pilates. „Tanečnica vo mne to miluje, pretože pilates aktivuje svaly v strede tela,“ komentovala Jenna Dewan.

Na Instagrame zverejnila niekoľko záberov, o ktoré sa postaral Eric Ray Davidson. Namiesto klasických sexy fotografií je však na nich hollywoodska kráska pôvabná a fit. Pri jednom zábere si dokonca zažartovala, keď napísala: „Dlho som nevidela samu seba vyzlečenú z teplákov. Teda technicky, čo mám na sebe, je tiež tepláková bunda, ale aspoň som mimo domu.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jenna Dewan (@jennadewan)

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Instagram #sexy #tepláky #Jenna Dewan

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...