Skrátka wau! Dva mesiace pred oslavou 40-ky vyzerá v bikinách ako študentka!

Patrila medzi najslávnejšie modelky sveta a minulosť tohto statusu si stále ešte užíva v podobe popularity a záujmu paparazzov. Brazílska rodáčka im má čo ukázať.

11.02.2021 00:00
debata
Modelka Alessandra Ambrosio na pláži v... Foto: msb / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
588511905 Modelka Alessandra Ambrosio na pláži v brazílskom Florianopolise.

Dvojnásobná mamička a niekdajšia kľúčová tvár značky Victoria's Secret Alessandra Ambrosio si posledný rok užila skutočne ako jednu veľkú dovolenku. Šoubiznisové rubriky plnili jej zábery v bikinách, či už to bolo z pláži v Miami, v Mexiku alebo aktuálne v jej rodnej Brazílii.

Tam vznikla aj séria záberov, na ktorú modelka ochotne kývla a dokonca zapózovala skupinke reportérov, ktorí ju sledovali do brazílskeho letovisko Florianopolis. Táto štíhla vyšportovaná hnedovláska sa tam objavila v spoločnosti skupiny kamarátok a užívali si spoločne „dámsku“ jazdu.

V spoločnosti najbližších sa určite odohrá aj výnimočná oslava okrúhleho jubilea, ktorá túto krásku čaká už 11. apríla, teda presne o dva mesiace. Alessandra Ambrosio v tento deň dovŕši vek štyridsať rokov.

Aj ona je však jasným dôkazom obľúbeného tvrdenia, že „vek je len číslo“. Pri pohľade na jej zábery z pláže sa zdá, že Ambrosiovej sa darí udržiavať si pôvab aj vyžarovanie mladej zvodnej študentky.

V galérii si zaspomínajte na 12 najsexi momentov z červeného koberca aj prehliadkového móla, ktoré sprevádzali kariéru brazílskej krásky.

Modelka Alessandra Ambrosio nechýbala.
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio počas...
+9Topmodelka Alessandra Ambrosio v kreácii Balmain.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pláž #bikiny #Alessandra Ambrosio

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...