Blond kráska Mališová si užíva Kanárske ostrovy! Odhalená, ale na Krainovú nemá...

Slovenské, ale ani české celebrity sa aj napriek pandemickým obmedzeniam nevzdali svojich novoročných dovoleniek.

14.02.2021 00:00
debata

Simona Krainová navštívila Karibik, Andrea Verešová Dubaj a kráska s titulom Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová sa vybrala na Kanárske ostrovy.

Plavovláska, ktorá je v susednom Česku dobre známou ozdobou spoločenských podujatí a tiež sledovanou influencerkou, sa už niekoľko dní nachádza na slnečnom Tenerife. Počasie na Kanárskych ostrovoch je počas celého roka viac-menej stabilné a hoci v zime predsa len o pár stupňov klesne, vždy sa dá užiť si slnečné lúče aj pláž.

Ako podotkol portál Super.cz, Mališovú od návštevy obľúbenej turistickej destinácie neodradil ani fakt, že sa minulý rok mala doslova problém vrátiť z nich, keďže v tom čase začínal lockdown a celú Európu obmedzili pandemické nariadenia.

„Museli sme mať povinný test cestou sem. Tu sú povinné rúška a vychádzanie je povolené do 23.00. Inak je všetko v prevádzke,“ citoval Mališovú český portál.

Blondínka od svojho príletu na Tenerife pridala niekoľko príťažlivých momentiek na svojom konte na Instagrame. V porovnaní s jej staršími kolegyňami, v úvode už spomenutou Simonou Krainovou a Andreou Verešovou, je v odhaľovaní o niečo decentnejšia. Obdivovatelia ženskej krásy a sexy kriviek si však určite prídu na svoje. Veď posúďte sami…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Instagram #kanárske ostrovy #sexy #Karolína Mališová

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...