Len v gaťkách a zvodne vlniac bokmi! Takto oslavuje zamilovaná Halle Berry

Valentín mal v celebritných domácnostiach rôzne podoby. Ale jednu z najsexi dopriala svojmu partnerovi oscarová herečka Halle Berry. Vyrazí dych aj svojou formou.

15.02.2021 09:58
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

Päťdesiatštyriročná herečka zverejnila na svojom Instagrame krátke video, na ktorom ju vidieť zozadu v spoločnosti partnera – hudobníka Van Hanta. Dvojica sa opiera o balkónové zábradlie a do rytmu hudby začne dvojnásobná mama krútiť bokmi a vrtieť pozadím.

Na prvý pohľad zaujme aj fakt, že Berry nemá na sebe nič okrem nohavičiek s vysokým pásom a potlačou srdiečok. „Vďaka tebe je všetko také jednoduché,“ pridala tiež vyznanie svojmu partnerovi hviezda a na zábere ho aj označila.

Niekoľko mesiacov sa dvojnásobná mama snažila utajiť identitu svojho partnera. Na sociálnej sieti sa objavovali len náznaky, že herečka má nový vzťah, no dlho sa nevedelo, o koho vlastne ide. V minulosti mala hviezda vzťah s francúzskym hercom Olivierom Martinezom, s ktorým má syna Macea. Predtým randila dlhý čas s modelom Gabrielom Aubrym, ktorý je otcom jej dcéry Nahly.

Halle Berry na premiére filmu  John Wick  3 v... Foto: SITA/AP
Halle Berry Halle Berry na premiére filmu John Wick 3 v New Yorku.

Práve v súvislosti s Aubrym sa nedávno strhla vášnivá diskusia priamo na profile herečky. Išlo o platenie alimentov, ktoré jej súd nariadil každý mesiac uhradiť svojmu ex-partnerovi v rámci striedavej starostlivosti o dcéru Nahlu.

„Nebudem hovoriť o výživnom, pretože som sa oň nikdy neprosila a ani ho neplatila, ale alimenty na dieťa platím už dekádu. Myslím, že tieto rozumné čiastky by malo slúžiť najmä na podporu dieťaťa. Väčšina zákonov však umožňuje opatrovateľom, aby využívali svoje deti k získaniu peňazí a blahobytu, ktorý si vôbec nezaslúžili. A mnohonásobne prevyšujú potreby dieťaťa. Z vlastnej skúsenosti musím povedať, že to je náročné a úplne sympatizujem s mužmi, ktorí sa cítia byť zneužití systémom,“ napísala v diskusii herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #Halle Berry #forma #diskusia #Vyznanie #Valentín #sexy

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...