Šelma s poriadne sexy krivkami? Celebritná dcérka zvádza v Miami (nielen) milenca

Už niekoľko mesiacov tvoria nový celebritný párik, o ktorý majú médiá záujem. Počas uplynulého, "valentínskeho", víkendu si užívali pláž v Miami a bolo sa na čo pozerať...

16.02.2021 00:00
debata
Influencerka a celebritná dcérka Amelia Hamlin... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
590713008 Influencerka a celebritná dcérka Amelia Hamlin si užívala cez víkend miamskú pláž v spoločnosti partnera Scotta Disicka.

Platí to najmä pre Ameliu Hamlinovú, modelku, influencerku a celebritnú dcéru herečky Lisy Rinny a herca Harryho Hamlina. Devätnásťročná rodáčka z Kalifornie predvádzala na pláži svoje príťažlivé krivky a priam bezchybnú postavu modelky.

Hamlin si na seba obliekla bikiny so zvieracím vzorom, ktoré zakrývali len to najnutnejšie. Odhaleného toho zostalo viac ako dosť. A paparazzovia si rozhodne prišli na svoje, podobne ako Disick, ale aj ďalší návštevníci pláže. Pohľad na pôvabnú a dlhonohú hnedovlásku určite potešil nejedno oko.

Podobne ako Amelia je už nejaký ten rok v hľadáčiku fotoaparátov aj jej staršia sestra Delilah. Aj v jej prípade platí, že súkromný život dokáže celkom slušne „speňažiť“.

Dvadsaťdvaročná Delilah totiž tvorí pár s modelom Eyalom Bookerom, ktorý sa objavil aj v sledovanej šou Love Island. A dvojica je vďačným objektom paparazzov práve počas svojich výletov na pláž, kde môžu predviesť svoje bezchybné telá a budiť ilúziu dokonalého páru.

Americká topmodelka Taylor Hill na zábere zo...
Modelka Georgia Fowler na pláži North Bondi...
+16Britská modelka Louisa Warwick na zábere z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Miami #sexy #Amelia Hamlin #Scott Disick

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....