Mexická hviezda ohúrila v uliciach! Z figúry v sexy šatách a krásnej tváre nespustíte oči

Jej pôvab si už pred rokmi uvedomili novinári a niektoré médiá ju titulovali za novú latino-divu Hollywoodu. Či môže kráčať v šľapajach krásnej Salmy Hayekovej, je otázne... ale Eiza Gonzales je rozhodne magnetom pre okolie.

19.02.2021 00:00
debata (1)
Herečka Eiza Gonzalez pred návštevou talk-šou... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Eiza Gonzalez pred návštevou talk-šou Jimmy Kimmel Live. Herečka Eiza Gonzalez pred návštevou talk-šou Jimmy Kimmel Live.

Tridsaťjedenročná rodáčka z Mexika sa pred pár dňami objavila v Hollywoode na nakrúcaní novej epizódy talk-šou moderátora Jimmyho Kimmela a bola absolútne neprehliadnuteľná. Už samotný fakt, že Gonzalesovej krásnu tvár neskrývalo rúško, zaujal na prvý šup. A potom to bola jej ukážková figúra v príťažlivom modeli zelenkavej farby.

Hviezda hitov ako Baby Driver či Bloodshot si na televíznu „prezentáciu“ vybrala model britskej značky Burberry a na internete od fanúšikov a sledovateľov zožala samé chvály. My sa však ani nedivíme, stačí sa pozrieť na pár fotografií a je vám jasné prečo.

Gonzalez, mimochodom, navštívila talk-šou známeho moderátora v rámci promovania novinky I care a lot, čiernej komédie z produkcie Netflix. Síce si v ňom nezahrala hlavnú rolu (tú má v rukách herečka Rosamund Pike – foto dolu), ale nakrúcanie si vraj veľmi užila. Poznamenala tiež s humorom, že v štúdiu u Jimmyho Kimmela je na návšteve častejšie než za celú pandémiu bola u svojej vlastnej rodiny.

Posledné týždne bola Gonzalez v hľadáčika paparazzov pomerne pravidelne. Dôvodom je nakrúcanie akčnej novinky, v ktorej si zahrali spoločne s hercom Jakeom Gyllenahaalom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eiza (@eizagonzalez)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #talk-šou #Jimmy Kimmel #sexy #Eiza Gonzalez

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...