Austrálska kráska na pláži ukázala príťažlivú formu: Ale pozor, žiadne provokácie!

Austrálske pláže sú plné milovníkov slnka, vody a prímorského relaxu. Počas uplynulého víkendu sa ku nim pridala aj príťažlivá herečka.

22.02.2021 06:48
debata
Herečka a modelka Charlotte Best na pláži Bondi... Foto: KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
592541067 Herečka a modelka Charlotte Best na pláži Bondi Beach v Sydney.

Dvadsaťsedemročná Charlotte Best, rodáčka zo Sydney, bola magnetom pre pozornosť reportérov, ktorí svoje aktivity presunuli vo veľkom na opačnú pologuľu. Práve v Austrálii sa totiž už niekoľko mesiacov nachádza množstvo hollywoodskych hviezd, ktoré tam nakrúcajú nové produkcie. A trošku slávy sa ujde aj tým domácim.

Best, ktorú preslávila najmä rola v tri roky vysielanom seriáli Home and Away, sa obliekla do dvojdielnych plaviek smotanovej farby, Nešlo však o klasické odhaľujúce bikiny, ale športovejšie ladený model so spodným dielom s vysokým pásom, ktorý evokuje estetiku 80-tych rokov.

Reportéri zachytili sexy Austrálčanku cestou z mora pod plážovú sprchu, kde zo seba chcela zmyť prebytočnú soľ. So šiltovkou nasadenou na hlavu a plážovou taškou so svojimi vecami sa na slávnej Bondi Beach dlho nezdržala.

V rovnaký deň sa paparazzom podarilo rovnako zvečniť na Bondi Beach aj ďalšiu známu Austrálčanku, topmodelku Victoriu Lee, ktorá v minulosti pracovala napríklad pre značku Victoria's Secret.

Aj v jej prípade platilo, že dámy od protinožcov nepatria do skupiny provokujúcich krások, ktoré sa slnia v miniatúrnych bikinách. Krásna Victoria si prišla v prvom rade zaplávať a obliekla si športové jednodielne plavky čiernej farby.

Americká topmodelka Taylor Hill na zábere zo...
Modelka Georgia Fowler na pláži North Bondi...
+16Britská modelka Louisa Warwick na zábere z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #plavky #herečka #sydney

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...