Na pláži hore bez, na Instagrame sexy ešte viac! Winnie Harlow si užíva Mexiko

Počas uplynulého víkendu sa ešte promenádovala nočným Miami a s priateľom, špičkovým basketbalistom Kyleom Kuzmom, si odskočila do luxusnej reštaurácie Nobu. O pár dní sa už modelka Winnie Harlow vyhrievala v Mexiku.

24.02.2021 00:00
debata (3)
Modelka Winnie Harlow na pláži v mexickom... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
592792531 Modelka Winnie Harlow na pláži v mexickom Tulume predvádzala svoje obnažené telo.

Letovisko Tulum za posledné mesiace privítalo množstvo celebrít a väčšina z nich si tu užívala ničím nerušenú idylku, ktorá je akoby galaxie vzdialená od pandemickej reality. Paparazzovia napríklad pristihli Harlowovú počas masáže priamo na pláži, ktorá sa odohrávala v prestávke medzi fotením.

Dvadsaťšesťročná modelka, ktorej koža je pre vrodené vitiligo (poruchu pigmentácie kože) sfarbená nerovnomerne, polihovala na masážnom stole iba v nohavičkách. Neskôr, keď sa šla obliecť, dlaňami si zakrývala intímne partie a snažila sa natiahnuť cez hlavu tričko tak, aby reportéri nemohli zachytiť nič delikátnejšie ako obliny poprsia. To sa Harlowovej aj podarilo. Paparazzovské momentky však už obleteli svet.

Modelka Winnie Harlow na prehliadke... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Winnie Harlow na prehliadke debutovala. Modelka Winnie Harlow na prehliadke Victoria's Secret v roku 2018.

Kráska s jamajsko-kanadským pôvodom si však dobre uvedomuje, že najlepším protiliekom na dotieravých reportérov je pochváliť sa sexy zábermi sama. Na jej konte na Instagrame, ktoré sleduje 8,5 milióna užívateľov, tak urobila už v pondelok ráno. V miniatúrnych čiernych bikinách zapózovala svojmu partnerovi Kuzmovi.

Modelka sa nedávno priznala k tomu, že by túžila schudnúť, pretože posledné mesiace sa na ňu údajne nalepilo pár kilogramov. Pre porovnanie pridala aj údaje o tom, koľko vážila v časoch, keď debutovala na výročnej prehliadke Victoria's Secret v roku 2018. Mala vtedy údajne iba 53 kilogramov, momentálne je to o desať kíl viac. „Môj cieľ je 56 kíl,“ dodala na svojom Instagrame, za čo sa dočkala povzbudenia od jednotlivých užívateľov, ale tiež aj kritiky za to, že propaguje prehnané chudnutie. Modelka je vysoká 175 centimetrov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #hore bez #modelka #masáž #sexy #Winnie Harlow

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...