Tvár bez mejkapu, ale do očí udrie čosi iné! Lilly Becker má 44 a vyzerá... Posúďte

Exmanželka slávneho nemeckého tenistu má dôvod na radosť! A delí sa o ňu s jej fanúšikmi.

26.02.2021 13:21
Lilly Becker Foto:
Lilly Becker na zábere z roku 2019.
debata (1)

Británia sa teší na uvoľňovanie prísnych protipandemických opatrení, ktoré premiér Boris Johnson ohlásil v pondelok. Marec sa tak pre Britov ponesie v pozitívnejšom duchu, do škôl sa vrátia aj deti. A práve tieto správy urobili radosť aj Lilly Beckerovej, exmanželke tenistu Borisa Beckera, ktorá žije spolu so synom vo Veľkej Británii.

44-ročná Beckerová sa preto prihovorila aj svojim fanúšikom na Instagrame a potešila ich sexi záberom. Sympatické je, že na ňom pózuje celkom prirodzená, bez mejkapu. Kučeravé vlasy jej povievajú vo vetre a tvár jej zdobí široký úsmev. Do očí však udrú jej pekné dlhé nohy, ktorými sa na zábere z pláže pýši. Ako ku zverejnenému záberu napísala: „Marec je za rohom. Takto sa cítim potom, ako nám Boris Johnson dal možnosť na niečo sa tešiť.“

Lilly Becker.
Lilly Becker a Roris Becker na zábere z roku 2012.
+2Lilly Becker na zábere z roku 2019.

Lilly Becker sa na sociálnej sieti pomerne často ukazuje aj na záberoch v športovom oblečení – delí sa o fotografie z jej tréningov. Preto sa niet čomu čudovať, že jej telo 40-ročnej ženy je jedna báseň. Beckerová je mamou 10-ročného syna Amadea, ktorého otcom je už spomínaný tenista Boris Becker.

Známy športovec a niekdajšia modelka sa spoznali v roku 2005 v Miami, kedy sa začal ich vzťah, ktorý pripomínal jazdu na horskej dráhe. V roku 2009 sa zosobášili v St. Moritz. V roku 2018 sa ich manželstvo po trinástich spoločných rokoch rozpadlo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Becker #Lily Becker

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...