Hviezda Skutočných paničiek na pláži v Mexiku: V 55-ke má fakt skvelú formu!

Popularita televíznych reality šou o bohatých manželkách dávno prekročila aj hranice Ameriky. Šou sa dočkala viacerých lokálnych verzií spojených so známymi m(i)estami. V tej newyorskej hviezdila aj Luann De Lesseps.

01.03.2021 00:00
debata
Hviezda z reality-šou Luann de Lesseps na... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
593605479 Hviezda z reality-šou Luann de Lesseps na mexickej pláži v letovisku Tulum.

Kedysi relatívne úspešná modelka sa v polovici 90-tych rokov vydala za francúzskeho šľachtica Alexandra De Lessepsa a získala nielen bohatého manžela, ale aj šľachtický titul. Hoci sa neskôr dvojica rozviedla, brunetka používala titul ešte niekoľko rokov. Až do ďalšej svadby v roku 2016. A niekoľko rokov jej života, rozvod, obdobie single života, znovu objavenie lásky, to všetka zachytila populárna šou.

De Lessepsovú obsadili do reality-šou Skutočné paničky z New Yorku už v roku 2008 a zostala v nej nakoniec ďalších sedem vysielacích sezón. Vďaka popularite s programom spojenej sa objavila napríklad aj v niekoľkých seriáloch. A hoci sa epizódy s jej „zostavou“ manželiek vysielajú už len v opakovaniach, stále dokáže pritiahnuť pozornosť médií.

Naposledy sa to dnes už 55-ročnej brunetke podarilo v mexickom Tulume. Tam ju objektívy reportérov zachytili na pláži v dvojdielnych bikinách a sústredili sa na jej príťažlivé krivky a udržiavanú postavu. Matka dvoch detí vyzerá vo svojom veku skutočne mladistvo a vo forme.

Aj to bude však najmä výsledok posledných rokov. Ešte v roku 2018 totiž Luann riešila problémy so závislosťou od alkoholu a dokonca nastúpila na liečenie. Neskôr sa dostala do potýčky do zákonom, keď ju pod vplyvom alkoholu zatkla polícia na pláži a ona sa bránila zákroku. Ako neskôr prezradila, prišla o sociálny status a siahla si vraj celkom na dno. Podľa záberov z Mexika to však už také zle nebude. Čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #hviezda #pláž #reality-šou

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...