Poľská autorka erotického hitu 365 dní hore bez na pláži! A keď zbadáte jej mamu...

Meno Blanky Lipinskej vám možno niečo napovie, možno nie. Isté však je, že už minulý rok sa táto rodáčka z Poľska ocitla v celosvetovej pozornosti. A to najmä vďaka Netflixu.

03.03.2021 00:00
debata
zväčšiť Poľská spisovateľka Blanka Lipinska sa slnila... Foto: SITA/AP, SplashNews.com / Splash / Profimedia
594083500 Poľská spisovateľka Blanka Lipinska sa slnila hore bez na pláži v mexickom Tulume.

Práve na obrazovke tejto televízie sa dostalo filmové spracovanie erotickej ságy 365 dní, teda lepšie povedané jej prvého dielu. Film sa dočkal obrovského komerčného úspechu, hoci kritikov nenadchol. Vôbec. Zaradili ho medzi najhoršie snímky roka 2020. To však nič nemení na tom, že pozornosť venovaná hlavným hrdinom, ale tiež autorke knižnej predlohy bola viac než masívna.

Pri Lipinskej sa celkom logicky objavili prirovnania ku E.L.Jamesovej, autorke ešte slávnejšieho svetového bestselleru Päťdesiat odtieňov sivej. V tomto prípade však nejaké rozdiely predsa len nájdete. Tridsaťpäťročná rodáčka z poľského Pulawu zaujala v rodnej krajine, ale aj v celej Európe vlastným vzhľadom. Štíhla, obdarená, celkom zjavne vylepšená plavovláska vyzerá tak trochu ako niektorá z hrdiniek erotickej knižnice pre ženy – žánru, ktorý si vyslúžil za posledné roky toľko popularity.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blanka Lipinska (@blanka_lipinska)

Lipinska svoju sexy formu potvrdila aj pred pár dňami v Mexiku, kde ju paparazzovia zastihli na pláži. A čuduj sa svete (či vlastne nečuduj?!), bez horného dielu plaviek. Jej mamou je známa poľská speváčka Malgorzata Lipinska a známy je v Poľsku aj jej otec Grzegorz. Rodinné trio zaujalo už na filmovej premiére hitu 365 dní, keď sa mama s dcérou ocitli v pozornosti fotografov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #hore bez #paparazzi #Blanka Lipinska

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...