Austrálska kráska sa predvádza na pláži: Po dvoch deťoch s postavičkou ako lusk!

Fanúšikovia ženskej krásy si ju pamätajú z viacerých reklám či sexy záberov v magazínoch. A tých sa nevzdáva modelka Lara Worthington, kedysi Bingle, ani po dvoch deťoch.

04.03.2021 00:00
debata
Modelka Lara Worthington počas fotenia na pláži... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
594645407 Modelka Lara Worthington počas fotenia na pláži v Sydney.

Paparazzovia zachytili pred pár dňami na pláži v Sydney 33-ročnú austrálsku rodáčku počas pracovného popoludnia. Blondínka Lara sa predvádzala pred objektívom spoločne s ďalšou kolegyňou a dôvodom bolo fotenie plavkovej kampane.

Lara Worthington, ktorý si pred časom vzala známeho herca Sama Worthingtona (Avatar), sa predviedla v niekoľkých modeloch. Čierne celé plavky na jedno rameno nechali vyniknúť jej príťažlivú figúru, v ďalších kúskoch to však nebolo inak.

Kariéru modelky Lary Bingle odštartovala v roku 2006 reklamu pre turistov, ktorá lákala na návštevu Austrálie. V nej sa kráska objavila na pláži (ako inak, v bikinách) a odkaz pre potenciálnych turistov priamo z úst plavovlásky znel: „Tak, kde do pekla ste?“

Po tomto úspechu sa jej podarilo v Austrálii podpísať kontrakty na niekoľko značiek, mala dokonca vlastnú televíznu šou, no tá sa dočkala len jednej série. Od štartu vzťahu s hercom Worthingtonom sa stiahla viac do úzadia a posledné roky sa venovala najmä výchove synov, ktorí sa jej narodili v rokoch 2015 a 2016. Jej návrat však rozhodne možno oceniť potleskom, čo poviete?

Americká topmodelka Taylor Hill na zábere zo...
Modelka Georgia Fowler na pláži North Bondi...
+16Britská modelka Louisa Warwick na zábere z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #paparazzi #plavky #fotenie #Lara Bingle #sexy

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...