Z jej postavičky odpadnete! Čerstvá 70-nička doktorka Quinnová v plavkách na Havaji

Trojnásobná babička, očarujúca dáma z červených kobercov, slávna doktorka Quinnová aj niekdajšia Bond-girl - o Jane Seymourovej sa dá toho napísať naozaj veľa.

11.03.2021 00:00
debata (6)

Aktuálne však strhla na seba pozornosť ako dovolenkárka na Havajských ostrovoch. Čerstvá 70-nička sa predvádzala pred objektívom v bledomodrých plavkách, dlhé vlasy jej povievali vo vetre a jej tvár zdobil spokojný úsmev. O pozornosť však priam kričalo jej štíhle telo, ktorým sa často pýši na červených kobercoch. Ako vidieť, aj bez spoločenských šiat je zo Seymourovej príťažlivá dáma, ktorá stále priťahuje pozornosť. Na pláži spolu s ňou boli aj dve z jej vnúčat, malé dievčatká, ktoré si so slávnou babičkou užívali vodu a slnečné lúče.

Jane Seymour na havajskom ostrove Oahu. Foto: Profimedia
Jane Seymour Jane Seymour na havajskom ostrove Oahu.

Rodáčka z Veľkej Británie oslávila 15. februára okrúhlu 70-ku. Rola v bondovke, konkrétne v titule Ži a nechaj zomrieť v roku 1973, jej priniesla väčšiu pozornosť publika. Úloha v televíznom hite Doktorka Quinnová (1993 až 1998) z čias Divokého západu je však mnohými označovaná za vrchol jej kariéry. Štvornásobnej mame priniesol práve tento seriál celosvetovú popularitu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jane Seymour (@janeseymour)

Pred pár mesiacmi, ako 69-ročná, prezradila pre Daily Mail: „Stále sa cítim sexi. To, čo vám dodá iskru aj v mojom veku, je byť čo najzdravšia a cítiť sa pohodlne vo svojej vlastnej koži, namiesto toho, aby ste boli posadnutá plynutím času.“

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Jane Seymour #Havajské ostrovy

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...