Hviezdička z Kuby zvádzala v miniatúrnych plavkách: Paparazzovia boli v pozore!

Obmedzenia? Čo tam po nich? Tu život ide ďalej, hovoria si zjavne hviezdičky ako Bella Thorne či Malú Trevejo. Spoločne ich zachytili na jachte v Miami.

15.03.2021 00:00
debata (6)
Speváčka Malú Trevejo na palube jachty v Miami. Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Speváčka Malú Trevejo na palube jachty v Miami. Speváčka Malú Trevejo na palube jachty v Miami.

Paparazzovia pred pár dňami zvečnili dianie na luxusnej jachte zakotvonej pri pobreží, ktorá mala pomerne celebritnú posádku. Medzi jej posádkou sa objavila excentrická herečka Bella Thorne, ale tiež speváčka Malú, hviezda s kubánskymi koreňmi, ktorá pred krátkym časom rozbehla slušnú spevácku kariéru.

Na Thorneovej zábery v bikinách či provokácie je svet už tak trošku zvyknutý. Pohľad na pôvabnú Malú, ktorá si obliekla dvojdielne modré bikiny a nechala vyniknúť postavu v tvare presýpacích hodín, bol však nepochybne lákavy aj pre paparazzov. Iba osemnásťročná Malú, ktorú na Instagrame sleduje bezmála 10 miliónov užívateľov, sa následne podelila o momentky z „jachtárskeho“ zážitku aj s nimi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Malú (@malutrevejo)

Sériu fotografií, na ktorých pózuje v miniatúrnych plavkách, ocenili fanúšikovia lajkami. Pravdou však je, že ak Malú nebola plnoletá, mnohé z nich by pôsobili v danom kontexte naozaj odvážne, ba priam nevhodne.

Čo je však možno na pováženie ešte viac, sú správy o údajnom novom partnerovi mladučkej speváčky. Podľa viacerých zdrojov sa totiž na palube jachty mal nachádzať aj Stephen Belafonte, bývalý manžel speváčky a televíznej osobnosti Mel B.

Štyridsaťpäťročný filmový producent, ktorého po rozchode Mel B obvinila z fyzického aj psychického týrania, mal údajne tráviť čas predovšetkým s americko-kubánskou hviezdičkou, špekuluje sa o tom, že tvoria pár. Informácie nepotvrdil ani jeden z nich. Neskôr však Malú zverejnila záber s producentom Jonom Z.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Malú (@malutrevejo)

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #jachta #Malú

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...